Søk om å bli utvekslingsambassadør

Er du student ved SV eller TN, og skal på utveksling til våren. Da kan du søke om å bli utvekslingsambassadør, og få enda mer ut av utenlandsoppholdet ditt.

Bilde av kvinne som tar selfie med kenguru. Reklame for utvekslingsambassadør.

Som utvekslingsambassadør deler du dine erfaringer underveis i utvekslingsoppholdet og etter at du er tilbake på UiS. Slik kan bidra til å inspirere andre til å gjøre som deg: nemlig å reise på utveksling.

Studenter ved Det samfunnsvitenskapelige fakultet og Teknisk-naturvitenskapelig fakultet, som skal på utveksling våren 2020, kan nå melde sin interesse.

De som blir plukket ut til å være utvekslingsambassadører, vil bli kontaktet etter påmeldingsfristen.

Hva gjør en utvekslingsambassadør?

Som utvekslingsambassadør forplikter du deg til å delta på opplæring før du reise på utveksling, lage tre innlegg på utvekslingsbloggen og delta på ett arrangement etter utvekslingen.

Det kan for eksempel være informasjonsmøte for studenter, stå på stand eller lignende.

Lese mer om utvekslingsambassadørprosjektet.