en_GB
Hold Ctrl-tasten nede. Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Sofadrøs med dekan og fakultetsdirektør

29. mai inviterer dekan Øystein Lund Bø og fakultetsdirektør Gro Sokn studentene ved Det teknisk-naturvitenskapelige fakultet til sofamøte.

Bilde av fakultetsdirektør Gro Sokn og dekan Øystein Lund Bø ved TN. Fakultetsdirektør Gro Sokn og dekan Øystein Lund Bø ved Det teknisk-naturvitenskapelige fakultet inviterer studenter til en drøs i en sofa utenfor Tjodhallen.

– Det er viktig for oss å lage en møteplass hvor vi kan snakke med studentene, sier dekan Øystein Lund Bø. 

Sofasamtaler

Sammen med fakultetsdirektør Gro Sokn inviterer han studentene til å slå av en prat i sofaen, som skal plasseres i gangen utenfor Tjodhallen. 

– Det er viktig for oss å høre hva studentene er opptatt av. Vi tar imot alle tilbakemeldinger, både positive og negative. 

I sofaen inviteres studentene til å slå av en prat om løst og fast, egentlig om hva som helst som opptar dem. Fakultetsledelsen ønsker å få en dialog med studentene, for å sikre at de blir best mulig ivaretatt i løpet av studietiden ved UiS.

Han legger til at han ikke kan garantere svar på alle spørsmål. 

– Det er ikke absolutt alt vi kan svare på, men alle tilbakemeldinger om studentene og deres hverdag her på UiS er verdifulle for oss. Og en del av sofapraten er å være tilstede og lytte til studentene, sier han. 

Fakultetsdirektør Gro Sokn er enig. 

– Vi vet at studentene er engasjert i mye, som for eksempel hvordan vi skal disponere arealene her i Kjølv Egelands hus. Derfor ønsker vi innspill fra studenter, om alt de har lyst å prate om.

Sokn og Lund Bø sier de er åpne for å prate om mange ulike tema med studentene, både de som omhandler det sosiale livet, og også det faglige. 

– Vi er interessert i å finne ut hvordan studentene har det her. Hva er det som opptar dem og hvordan kan vi jobbe for å gjøre studiehverdagen bedre, sier Sokn. 

Dette er det første av, forhåpentligvis, flere møter mellom ledelsen ved det teknisk-naturvitenskapelige fakultet og studentene. Neste møte er planlagt i september, og da er det andre representanter fra ledelsen som inviterer studentene til en sofadrøs. 

 

Hvor: Utenfor Tjodhallen i Kjølv Egelands hus

Når: Tirsdag 29. mai klokken 12:30-13:30

 

Tekst og foto: Mari Løvås