Samtaletilbud for studenter

Trenger du noen å snakke med eller har du praktiske spørsmål rundt studiene? Vi oppretter et lavterskel samtaletilbud for studenter ved UiS.

Ensom student i soloppgang Trenger du noen å snakke med?

Det er en uvanlig og merkelig hverdag for oss alle. Det rammer særlig studenter som bor langt hjemmefra, og spesielt for dem som har et begrenset nettverk i en fremmed by. Men det kan også gjelde studenter som studerer i hjemkommunen.

Derfor har Universitetet i Stavanger og Studentsamskipnaden i Stavanger (SiS) opprettet et lavterskel samtaletilbud for studenter ved UiS. Dette gjelder både for deg som trenger noen å snakke med eller som lurer på praktiske ting i forbindelse med eksamen eller undervisning.

Send mail til studenthjelp@uis.no og forklar hva du ønsker en samtale om, slik at vi kan rute henvendelsen riktig:

• Noen å snakke med, et samtaletilbud for de som opplever isolasjon og ensomhet
  • Nettsamtaler med psykolog
  • Spesifikk veiledning/rådgivning vedrørende studier
  • Webinar om mestring av bekymringer vedrørende koronaviruset

Oppgi gjerne telefonnummer, så vil du bli kontaktet innen 24 timer enten på telefon eller epost.

Fredag 20. mars kl 14 arrangeres også et webinar om Håndtering av bekymringer for koronaviruset. Legitimer dere med studentnummer for å få tilgang til webinaret.