Lyst på sommerjobb på NASA Space Camp i Tyrkia?

Lyst til å kombinere interessen for naturfag og teknologi med internasjonal arbeidserfaring og romfart?

Foto: Space Camp Turkey

Gjennom et samarbeid med Space Camp Turkey, har grunnskolelærerstudenter mulighet til å få internasjonal arbeidserfaring gjennom 3 sommermåneder i Tyrkia. Du vil få en unik sjanse til å utøve kunnskap og ferdigheter fra naturfag, i tillegg til en veldig verdifull arbeidserfaring.

Space Camp Turkey

Space Camp Turkey (SCT) er et senter for romfart og teknologi med hovedmål å motivere barn og unge til å velge en karriere innen realfag, det ligger i Izmir, helt vest i Tyrkia.

Hva går det ut på?

De søker etter 2 studenter ved UiS til jobb som counselor (veileder) for barn og unge mellom 9 – 15 år gjennom tre sommermåneder, etter avtale. Gjennom interaktive romfartsrelaterte simuleringer lærer barn og unge samarbeid, kommunikasjon og lederskap i et dynamisk miljø. SCT drives av organisasjonen ESBAS i den egeiske frihandelssonen i Izmir.

Sommeren 2016 jobbet to av våre studenter ved lærerutdanningen der, les mer om deres opphold her.

Hvordan søke?

I første omgang sender du en e-post til inge.christ@uis.no med fullt navn og skriver kort noen linjer om hvorfor du har lyst til å være intern ved Space Camp Turkey, så formidler han kontakt videre.