Kronprinsen inviterer til Stavanger og SIKT-konferansen

H.K.H. Kronprins Haakon har invitert unge ledere og talent til Stavanger og SIKT-konferansen 22. og 23. oktober 2018. Temaet i år er endring.

Kronprins Haakon Kronprinsen inviterer unge ledere og talent til Stavanger og SIKT-konferansen. (Foto: Jørgen Gomnæs/Det kongelige hoff)

Årets konferanse er den sjette i rekken og skjer i samarbeid med blant annet Næringsforeningen i Stavanger-regionen og Universitetet i Stavanger.

De omlag 200 deltakerne er i alderen 20 til 40 år og kommer fra hele Norge. De representerer næringslivet, offentlig sektor, organisasjonslivet, kultur, idrett, media og akademia.

Konferansen starter mandag ettermiddag med fellessamling og middag. Tirsdag er det offisiell åpning i Kjell Arholms hus på Universitetet i Stavanger med kronprinsen, ordfører Christine Sagen Helgø og rektor Marit Boyesen.

Dagen fortsetter med foredrag og workshop hvor deltakerne skal undersøke hva stadig forandring gjør med oss som individer, som medlemmer av bedrifter og organisasjoner, og samfunnet vi er en del av.

Foredragsholder fra UiS er professor Klaus Mohn på Handelshøgskolen ved UiS.

Blant deltakerne er leder av Studentorganisasjonen ved UiS Cathrine Johanne Sønvisen, daglig leder Minnah Fahmida Haniffa, Senter for entreprenørskap, postdoc Marte C. W. Solheim fra Handelshøgskolen ved UiS og førsteamanuensis Roger Flage fra Det teknisk-naturvitenskapelige fakultet ved UiS.

Mer informasjon på www.sikt.org.