Invitasjon til valgmøte

Onsdag 15. mai skal Studentparlamentet ved UiS velge en rekke nye representanter til ulike verv. Alle studenter ved UiS er invitert. Studenter kan også stille til valg på møtet.

StOr inviterer alle studenter og ansatte til valgmøte onsdag 15. mai klokken 13.30, Arne Rettedals hus G-101. Arrangementet varer til 16.00

Her skal det velges hvem som skal representere studentene ved UiS det kommende året og representanter til ulike styrer, råd og utvalg. Valgkomiteen har innstilt på noen av vervene, men vi trenger fortsatt studentrepresentanter i andre utvalg og råd. Alt du trenger å gjøre er å møte opp på valgmøtet, stille til verv og fortelle litt om deg selv. Det vil være valg av, med innstilling fra valgkomiteen:

Arbeidsutvalget i StOr ved leder, nestleder for læringsmiljø og nestleder for utdanning
Fadder ved faddersjef, nestleder event og nestleder organisatorisk
Representanter til universitetsstyret
Medlem til kontroll og kvalitetskomiteen

I tillegg har DU som student ved UiS, mulighet å stille til disse vervene:

Læringsmiljøutvalget
Utdanningsutvalget
Klagenemnda
Skikkethetsnemda
Valgstyret
Fakultetsstyret
Studieprogramutvalg
Instituttråd

Det vil være taler og en avslutning med kaker og kaffe. Vi gleder oss til å se deg der!