en_GB
Hold Ctrl-tasten nede. Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

HHUiS studenter til Rio de Janeiro

Fire siviløkonom-studenter fra Handelshøgskolen ved UiS reiser mandag 6. februar på et fem ukers prosjektopphold til Rio de Janeiro i Brasil for datainnsamling til sine masteroppgaver.

Masterstudentene i økonomi og administrasjon – siviløkonomstudiet på Handelshøgskolen ved UiS som reiser til Rio de Janeiro: Tobias Otnes Brattebø, Iara Balo, Eirik Runestad og Christoffer Bore Haaland. Masterstudentene i økonomi og administrasjon – siviløkonomstudiet på Handelshøgskolen ved UiS som reiser til Rio de Janeiro: Tobias Otnes Brattebø, Iara Balo, Eirik Runestad og Christoffer Bore Haaland.

Professor Terje Våland ved HHUiS er prosjektleder og veileder og prosjektet, og studiereisen er støttet av SIU - Senter for internasjonalisering i utdanning.

Studentene skal innhente data og undersøke eventuelle uønskede situasjoner og hendelser som oppstår/har oppstått i relasjoner mellom norske og brasilianske bedrifter og institusjoner. Hva er årsaken og hvor er det skoen trykker?

Det høyt anerkjente COPPEAD Graduate School of Business er den brasilianske universitetspartneren. I tillegg til opphold på COPPEAD skal studentene besøke og arbeide ved Innovasjon Norge sitt kontor i Rio.

Studieoppholdet sammenfaller med det berømte karnevalet i Rio og HHUiS-studentene vil ta over «Snapchat UiS Utveksling» og sende inntrykk fra Brasil i den uken karnevalet pågår. 

Studentene Tobias Otnes Brattebø, Eirik Runestad, Iara Balo og Christoffer Bore Haaland følger masterstudiet i økonomi og administrasjon – siviløkonom med spesialisering i strategi og ledelse på Handelshøgskolen ved Universitetet i Stavanger.

 

 

Studentene Iara Balo, Christoffer Bore Haaland, Tobias Otnes Brattebø, Eirik Runestad og professor Terje Våland

Studentene Iara Balo, Christoffer Bore Haaland, Tobias Otnes Brattebø, Eirik Runestad og professor Terje Våland