Didaktisk digital sommerskole

I sommer skal vi arrangere vår aller første sommerskole! Tema er digital kompetanse for lærere. Sommerskolen er spesielt beregnet på studenter som skal ut i læreryrket fra høsten, men andre lærerstudenter kan også delta hvis det er plass.

Studentassistent Magnus tester utstyr i DDV Studentassistent Magnus tester utstyr i DDV (foto: Inge Schreuder-Lindløv)

Sommerskolen vil bestå av 5 dager med 5 fokusområder (mandag-fredag). Hver dag vil inneholde ulike kurs/workshop i stasjoner med praktiske oppgaver.

1. Digitale plattformer: Chromebook/Google-verktøy og interaktive tavler.
2. Koding: Sphero, LittleBits, micro:bit og CoSpaces.
3. Bruk av dataspill og VR/AR-teknologi
4. 3D-design og 3D-printing
5. Medieverktøy: film, lyd/podcast og bruk av drone.

Praktisk informasjon

Når? Uke 23, 3.-7. juni 2019. Undervisningen skjer i tidsrommet 10.00-14.00 hver dag.

Hvor? Undervisningen vil foregå i didaktisk digitalt verksted i Hagbard Line-huset på UiS.

Påmelding skjer ved å fylle ut dette skjemaet

Påmeldingsfrist er 16. mai 2019.

Spørsmål? Kontakt Paolo Haaland Scarbocci, prosjektleder for DDV, 413 90 976 / ddv1@uis.no