en_GB
Hold Ctrl-tasten nede. Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Arrangerer Norges største karrieredag innen hotell og reiseliv

Mer enn 40 bedrifter fra inn- og utland er representert når Norges største karrieredag innen hotell- og reiseliv arrangeres ved Universitetet i Stavanger 4. oktober.

Karrieredagen 2016 har som mål å skape relasjoner og kontakt mellom arbeidsgivere og arbeidstakere ved Norsk hotellhøgskole (NHS) ved UiS. Karrieredagen arrangeres årlig og er en viktig møteplass for både bedrifter og studenter.

I tillegg til stands og foredrag, blir det også gjennomført speed-presentasjoner, hvor bedriften informerer om seg selv. Hver bedrift får to minutter til å fortelle studentene om hvilke muligheter de kan tilby og hvorfor deres arbeidsplass er spesielt attraktiv. Dette gir studentene en rask og informativ oversikt over de ulike tilbudene.

En av bedriftene som deltar på Karrieredagen er gründerbedriften Jyb. De har nylig lansert  en app som skal etablere kontakt mellom arbeidssøkere og arbeidsgiver.

Dato: tirsdag 4. oktober 2016
Tid: kl 9 - 15
Sted: Tjodhallen, Kjølv Egelands hus, UiS
Arrangør: Studentorganisasjonen NHS Jobbsenter

Program:
Kl 9.15: Kristin Krohn Devold, administrerende direktør for NHO Reiseliv

Kl 9.50: Dag Terje Solvang, markeds- og kampanjesjef for Høyres Hovedorganisasjon, og tidligere student ved Norsk hotellhøgskole

Kl 10.30: Aslak Dalehaug, hotelleier med lang erfaring fra restaurantbransjen, og tidligere student ved Norsk hotellhøgskole

Karrieredag for hotellstudenter

Spennende foredrag og interessante bedriftspresentasjoner: Velkommen til Karrieredag for hotellhøgskolen!