Bilde fra øvelsen

Brannøvelse på campus Ullandhaug

I dag tirsdag kl. 10.50 var det evakueringsøvelse for studenter og ansatte i alle bygningene på Ullandhaug.

Foto fra øvelse ved Den Norske Opera og Ballett

UiS-studenter inntar Operahuset i Oslo

Førsteamanuensis og koreograf Hagit Yakira skal sammen med dansestudenter fra Fakultet for utøvende kunstfag ha forestilling i Bjørvika og på Operahuset i Oslo 19. og 20. oktober.

MacOS installasjon

Ikke oppgrader til MacOS Catalina

Det anbefales å ikke oppgradere til Catalina ennå.

Logo Skrivenatt

Skrivenatt på Universitetsbiblioteket

Stressa på grunn av oppgaveskriving og eksamen? Bli med på Skrivenatt på Universitetsbiblioteket!

logo for TV-aksjonen

Årets viktigste søndagstur

TV-aksjonen NRK 2019 går til CAREs arbeid for å skape et bedre liv for kvinner i noen av verdens mest sårbare områder. I år går TV-aksjonen av stabelen søndag 20.oktober.

Foto fra Jazzskolen

UiS-studenter inviterer til jazzskole for barn og unge

Kjenner du barn eller unge som vil lære å spille jazz? Jazzskolen drives av jazzstudentene ved Fakultet for utøvende kunstfag. Påmelding innen torsdag 31. oktober.

Bjergsted-konferansen 2019

Velkommen til Bjergsted-konferansen 2019

Gjennom innlegg, samtaler og kunstneriske innslag setter Bjergsted-konferansen 2019 søkelyset på innovasjon i kunst, kultur og samfunn.

Prototype av roboten Shapeshifter    Foto: NASA/JPL-Caltech

Er du interessert i å ta masteroppgaven hos NASA?

1-2 studenter fra Det teknisk-naturvitenskapelige fakultet kan få et drømmeopphold og skrive masteroppgave hos NASA Jet Propulsion Laboratory.

Nasjonal sikkerhetsmåned_manipulering

Nasjonal Sikkerhetsmåned 2019

1. oktober starter Nasjonal Sikkerhetsmåned 2019.

Bilde av MyBox

Byggeaktivitet rundt Studentenes hus og MyBox

I anledning fiksing av tak på MyBox Energilab vil det skje litt arbeid rundt disse byggene.

Dekorering av Byttebua

Byttebua i farger

Det nærmer seg åpning av Byttebua i Paviljong 9! Våre kreative kunst- og håndverkstudenter har satt farger på lokalet.

plakat

Studentvalget 2019-2020

Ønsker du å bestemme over din egen studiehverdag, og bidra til en mer tilfredsstillende studiehverdag for andre studenter?

Bilde av James Thomsom og May Linn Auestad.

To fra UiS til nasjonal finale i forskningsformidling

May Linn Auestad fra Handelshøgskolen ved UiS gikk av med seieren i regional finale i Forsker grand prix. Sammen med James Thomson fra UH-fakultetet ved UiS, skal hun representere regionen i den nasjonale finalen.

Illustrasjon av to jenter som drikker kaffe og holder på med PC

Enklere tilgang til bibliotekets e-ressurser utenfor campus

Bruk nettleserutvidelsen Lean Library for å få tilgang til bibliotekets e-ressurser hjemmefra.

Foto av rektor Klaus Mohn

– Stor tro på modellen for medisinutdanning ved UiS

Onsdag 25. september la Grimstad-utvalget fram sin rapport om medisinutdanning i Norge. Rektor Klaus Mohn har stor tro på modellen som er utarbeidet for medisinutdanning ved Universitetet i Stavanger (UiS).

Foredragsholder på Nordic Edge KnowHow EdTech 2017 (fotograf: Andrea Rocha)

Studentpris på Nordic Edge-billetter

Uansett hva du studerer for å bli – sykepleier, geolog, ingeniør eller lærer – vil arbeidshverdagen utvikle seg mye i årene som kommer.

Avduking Miljøtårnsertifisering UiS og SiS

Mot en mer miljøvennlig campus

Se vår grønne feiring av UiS og SiS sin Miljøfyrtårnsertifisering samt åpningen av Energilab, vårt nye utendørs energilaboratorium knyttet til Future Energy Hub.

Illustrasjonsfoto. Hender som holder bøker.

Bli med i lesegruppe eller sjølvutviklingsgruppe

I haust startar to nye tilbod innan helse, utvikling og samhald for ferske sjukepleiestudentar. Målet er nye perspektiv og ny lærdom gjennom refleksjon og diskusjon i grupper.

Bilde av kvinne som tar selfie med kenguru. Reklame for utvekslingsambassadør.

Søk om å bli utvekslingsambassadør

Er du student ved SV eller TN, og skal på utveksling til våren. Da kan du søke om å bli utvekslingsambassadør, og få enda mer ut av utenlandsoppholdet ditt.

Studieveilederne Anne Marit Aspenes, Ragnhild Scheen og Siri Haugen står bak «Veiledningspodden».

Ny podkast-serie om studenttilværelsen

Studentlivet kan være utfordrende. Nå lanseres podkasten «Veiledningspodden» som tar utgangspunkt i reelle problemstillinger studentene kommer til Veiledningstjenesten ved UiS med.