Åpning av paramedisinutdanning

Studiestart for første kull med paramedisinere

Onsdag startet de første paramedisinstudentene ved Universitetet i Stavanger. – Dette er en historisk begivenhet, sa dekan Kristin Akerjordet i sin velkomsttale til studentene.

Kollasj med bilde av dei elleve utvekslingsambassadørane.

Her er dei nye utvekslingsambassadørane

Denne hausten er elleve nye utvekslingsstudentar klare til å fortelje deg korleis det er på utveksling. Følg dei på utvekslingsbloggen til UiS.

Grønnsaker som blir skorne opp med kniv, og ved sida står ein salatbolle.

Måltid med nye venskap

Ein gong i semesteret inviterer «Friends & Foods» ved Institutt for sosialfag til matlaging og sosialt samvær. Kvar gong står eit nytt land på menyen.

Stabel med bøker.

Fortsatt tid å søke valgfag

Allerede student, og mangler valgfag? Nå kan du ta en minor i kjønnsstudier.

Christina Risa og Kari Nessa Nordtun (Ap)

Opning av jordmorutdanning ved Universitetet i Stavanger

Måndag 12. august kunne UiS ønske dei fyrste 20 jordmorstudentane velkommen til studiestart!

Siri Kalvig

Semesteråpning med gode råd til nye studenter

– Hvis du har evnen til å bidra – så forplikter det å bruke den. Dette oppsummerer driven som ligger i oss til å bidra. Til å si JA!, sa hovedtaler Siri Kalvig under semesteråpningen ved Universitetet i Stavanger.

Bilde av grusparkeringsplassen

Grusparkeringen er stengt for oppmerking i helgen

Parkeringen ved Ivar Langens hus stenges denne helgen for oppmerking.

Bilete av arrangementskomiteen for sosionomjubileet.

50 år med sosionomutdanning i Stavanger

I 50 år har det blitt utdanna sosionomar i Stavanger. Mykje har endra seg, men framleis er behovet for sosionomar stort. Fredag 16. august blei jubileet feira med med eit seminar.

Gratis skyss til nye studenter fra 82 land

Fredag og lørdag denne uken tar UiS imot alle nye studenter som ankommer Stavanger Lufthavn og tilbyr gratis skyss til studentboliger.

Semesterstart på campus Ullandhaug

Velkommen til offisiell semesteråpning 2019

Den offisielle semesteråpningen ved Universitetet i Stavanger er en flott start på studentlivet og et nytt akademisk år. Velkomstseremonien setter også startskuddet for Fadderfestivalen.

Faddersjef Christian Hjelle

Slik blir Fadderfestivalen 2019

Det handler om blant annet studentmatbudsjett, alkoholfokusfrie aktiviteter, rebusløp og fetisjer når høstens nye studenter starter på UiS.

Undervisning i klasserom. Ser ryggene på studenter og foreleseren framme ved tavlen.

Fordypning i kjønnsstudier

Verden rundt oss, fra politisk landskap til klima, forandrer seg. «Minor in Gender studies» gir deg verktøya for å bedre forstå ulikheter, makt og endringer.

Anne Marit Panengstuen

Anne Marit Panengstuen ny styreleder ved UiS

Kunnskapsdepartementet har oppnevnt administrerende direktør i Siemens Norge, Anne Marit Panengstuen, som ny styreleder ved Universitetet i Stavanger.

Mats Hammerø og Ingrid Vinningland ved siden av utstyret de brukte da de analyserte mynter fra vikingtiden

Har analysert mynter fra vikingtiden

Mats og Ingrid har analysert mynter fra vikingtiden som en del av bacheloroppgaven i kjemi. Oppgavene er et samarbeid mellom Det teknisk-naturvitenskapelige fakultet og Arkeologisk museum.

Simulering av hjerte-og lungeredning på dukke.

UiS-senter i finalen for å bli Senter for fremragende utdanning

Fagmiljøet innen simulering og e-læring ved Det helsevitenskapelige fakultet er blant finalistene om å oppnå status som Senter for fremragende utdanning (SFU).

Alejandro Escalona, Grethe Elise Folden, Espen Dommersnes, Sofie K. Arntzen, Sergey Kim, Hedda Svendsen og Øystein Arild.

Heder og ære til petroleumsstudenter

Masterstudentene ved Institutt for energi- og petroleumsteknologi og Institutt for energiressurser ble hedret under et eget arrangement 18. juni. Repsol Norge delte ut priser til studenter som har utmerket seg.

Portrett av Cathrine J. Sønvisen

Studentene får være med på rektormøtet

Det har stått på handlingsplanen til studentene i en årrekke og vært StOr-leders viktigste kampsak. Den nye rektoren lar studentene få delta på de ukentlige møtene til UiS-ledelsen fra og med august.

Masterkandidatar

Ny kompetanse til helse- og omsorgstenestene

Det var ein stor festdag då Det helsevitskapelege fakultet feira årets avgangskull med masterseremoni i Kjell Arholms hus.

Mingling ved tapasbordet utenfor Tjodhallen

460 masterstudenter ble feiret i Tjodhallen

Det teknisk-naturvitenskapelige fakultet feiret årets avgangskull på masternivå med storslått feiring i Tjodhallen.

Vedlikehold_printer

Vedlikehold av utskriftssystem

På grunn av vedlikeholdsarbeid vil utskriftssystemet være ute av drift på mandag 24.06 kl. 10.00-17.00. Vi beklager eventuelle ulemper dette måtte medføre.