Cathrine Johanne Sønvisen, ny leder av StOr.

7 kjappe til ny StOr-leder

Bli kjent med Cathrine Johanne Sønvisen, ny leder av StOr.

Torsdag 5. juli - test av brannklokker i Ivar Langens hus og Elise Ottesen-Jensens hus

Torsdag 5. juli mellom kl 7 og 8 testes brannklokkene i Ivar Langens hus. Mellom kl 8 og 9 i Elise Ottesen-Jensens hus. UiS beklager ulempene denne testingen medfører.

Onsdag 4. juli - test av brannklokker i Studentenes hus

Onsdag 4. juli mellom kl 8 og 9 testes brannklokkene i Studentenes hus. UiS beklager ulempene denne testingen medfører.

Onsdag 4. juli - test av brannklokker i Arne Rettedals hus

Onsdag 4. juli mellom kl 7 og 8 testes brannklokkene i Arne Rettedals hus. UiS beklager ulempene denne testingen medfører.

Tirsdag 3. juli - test av brannklokker i Kitty Kiellands hus

Tirsdag 3. juli mellom kl 7 og 8 testes brannklokkene i Kitty Kiellands hus. UiS beklager ulempene denne testingen medfører.

Tirsdag 3. juli - test av brannklokker i Hulda Garborgs hus

Tirsdag 3. juli mellom kl 8 og 9 testes brannklokkene i Hulda Garborgs hus. UiS beklager ulempene denne testingen medfører.

Mandag 2. juli - test av brannklokker i Ellen og Axel Lunds hus og Kjell Arholms hus

Mandag 2.juli fra kl 7-8 testes brannalarmklokkene i Ellen og Axel Lund hus Mandag 2.juli fra kl 8-9 testes brannalarmklokkene i Kjell Arholms hus UiS beklager ulempene denne testingen medfører

Søndag 1. juli - test av brannklokker i Kjølv Egelands hus og Hagbard Line-huset

Søndag 1.juli fra kl 8 testes brannalarmklokkene i Kjølv Egelands hus og Hagbard Line-huset UiS beklager ulempene denne testingen medfører

Kjølv Egelands hus

Brannalarm i Kjølv Egelands hus i dag

Brannalarm i Kjølv Egelands hus i dag kl 13:52 på toalett i 3 etg. i D-bygget Brannalarmen ble utløst av røyking av e-sigarett. UiS beklager ulempene brannalarmen medførte.

Masterkandidatar på Pre-hospital critical care jublar.

Første masterkull i prehospital akuttmedisin

Ambulansepersonell frå heile landet har tatt master i pre-hospital critical care ved UiS. – Utdanninga vil komme pasientar til gode, sa helseminister Bent Høie på masteravslutninga.

Petroleumsstudentene Signe Kristoffersen og Diego Felipe Acevedo Parra vant Tekna student award.

Lykke til, masterstudenter!

I år har 405 masterstudenter fra 46 ulike nasjoner blitt uteksaminert ved Det teknisk-naturvitenskapelige fakultet. Mandag 18. juni var det i den anledning duket for fest i Tjodhallen.

Info fra IT

Vedlikehold av utskriftssystem

Utskriftssystemet på UiS vil bli tatt ned for vedlikehold på mandag 18.06 kl. 15.00-16.00 og tirsdag 19.06 kl. 10.00-13.00.

Byplanleggingsstudentene Eileen Selland og Eivind Knutsen har sett på om HjemJobbHjem-ordningen fører til en endring i folks reisevaner.

Hvordan skal vi forme fremtidens byer?

Masterstudentene i byplanlegging presenterte fredag 15. juni sine oppgaver. De tar alle for seg høyaktuelle tema, slik som autonome kjøretøy, nær-nullenergibygg og bruk av grøntområder.

Maria Rossland mottar rose, avslutning grunnskolelærer

Avslutningsmarkering for grunnskolelærerutdanningen

Det er den tiden av året igjen. Avgangsstudenter over hele landet feirer at de endelig er ferdigutdannede, og forhåpentligvis klare til å gå ut i fulltidsjobb og praktisere det de har lært i løpet av studietiden. Grunnskolelærerstudentene ved Universitetet i Stavanger er intet unntak, og onsdag var det deres tur til å markere begivenheten de har ventet fire år på.

Å handle i en alvorlig uønsket situasjon/nødsituasjon

De lange minuttene før nødetatene er her på UiS – må du være forberedt på å håndtere. Hvordan, finner du beskrevet i sjekkliste/tiltakskort for undervisnings- og møterom på UiS

Olaug V. Bollestad (KrF). Foto: Stortinget

9 mill til stipendiatstillingar og 100 plassar på sjukepleie

Forliket om revidert nasjonalbudsjett mellom regjeringspartia og KrF gir 9 millionar kroner til stipendiatstillingar ved UiS, UiA og Nord, samt 100 plassar på sjukepleie. UiS kan ta 25 plassar.

Semesterstart på campus Ullandhaug

Velkommen til offisiell semesteråpning 2018

Den offisielle semesteråpningen ved Universitetet i Stavanger er en flott start på studentlivet og et nytt akademisk år. Velkomstseremonien setter også startskuddet for Fadderfestivalen.

Arne Rettedals hus

Brannalarm i Arne Rettedals hus i dag

Brannalarm i Arne Rettedals hus i dag kl 08:05 Brannalarmen ble utløst av trykkfall på vanntilførselen fra Stavanger kommune. UiS beklager feilen og ulempene brannalarmen medførte.

Bilde av fakultetsdirektør Gro Sokn og dekan Øystein Lund Bø ved TN.

Sofadrøs med dekan og fakultetsdirektør

29. mai inviterer dekan Øystein Lund Bø og fakultetsdirektør Gro Sokn studentene ved Det teknisk-naturvitenskapelige fakultet til sofamøte.

Fire studenter og en lærer i samtale rundt et bord.

Emne i profesjonsveiledning

I høst starter et nytt samlingsbasert emne innen profesjonsveiledning. Emnet opprettes som et valgemne knyttet til masterprogrammet i helsevitenskap, men tilbys også som et åpent enkeltemne for å møte behov om økt veiledningskompetanse i samfunnet, samt for å kvalitetssikre veiledning i praksisstudier.