Stortingsrepresentant Roy Steffensen holdt hovedtalen på semesteråpningen 2018

– Vent ikke på øyeblikk som ikke kommer

Hovedtaler Roy Steffensen siterte Bruce Springsteen og oppfordret på semesteråpningen studentene til å gripe øyeblikket.

Faddersjef Kim Roger Andersen foran verdens lengste frokostbord på campus UiS

Ny verdensrekord på Ullandhaug

Semesterstarten i dag, 13. august, ble innledet med verdens lengste frokostbord på campus Ullandhaug.

Fadderkart 2018

Fadder: Romoversikt oppmøte mandag 13/8 kl. 08.00

Rektor og velkomstkomite på Stavanger Lufthavn.

Gratis skyss til nye studenter fra 75 land

I neste uke starter 4900 nye studenter på Universitetet i Stavanger. Torsdag og fredag denne uken tar UiS imot alle nye studenter som ankommer Stavanger Lufthavn og tilbyr dem gratis skyss til studentboliger.

Mari Rege og Andreas Fidjeland.

Økonomistudenter skal knive om 40.000

Masterstudenter på UiS skal konkurrere om å skrive den beste konsulentrapporten. Vinnerlaget får 40.000 kroner fra Sandnes Sparebank.

Semesterstart på campus Ullandhaug

Velkommen til offisiell semesteråpning 2018

Den offisielle semesteråpningen ved Universitetet i Stavanger er en flott start på studentlivet og et nytt akademisk år. Velkomstseremonien setter også startskuddet for Fadderfestivalen.

To ansatte i den nyoppussede kafeen Optimisten.

Nyoppusset og døgnåpen Optimist

Studentkafeen Optimisten i Kjølv Egelands hus har fått helt nytt utseende, og er nå åpen døgnet rundt hele uka.

Lite fly fra Sola Airshow 2017

Pick-up på flyplassen

Er du ny student og ankommer byen med fly? 9. og 10. august spanderer UiS skyssen fra Stavanger Lufthavn til studentboligen din.

Kim Roger Andersen faddersjef 2018

Fadderfestival med verdensrekord og rairai

Årets Fadderfestival har som mål å komme i Guinness rekordbok. Ikke for et rekordhøyt antall arrangementer eller for høyest allsang av DDEs rairai, men på grunn av frokosten som alle inviteres til mandag 13. august.

Cathrine Johanne Sønvisen, ny leder av StOr.

7 kjappe til ny StOr-leder

Bli kjent med Cathrine Johanne Sønvisen, ny leder av StOr.

Torsdag 5. juli - test av brannklokker i Ivar Langens hus og Elise Ottesen-Jensens hus

Torsdag 5. juli mellom kl 7 og 8 testes brannklokkene i Ivar Langens hus. Mellom kl 8 og 9 i Elise Ottesen-Jensens hus. UiS beklager ulempene denne testingen medfører.

Onsdag 4. juli - test av brannklokker i Studentenes hus

Onsdag 4. juli mellom kl 8 og 9 testes brannklokkene i Studentenes hus. UiS beklager ulempene denne testingen medfører.

Onsdag 4. juli - test av brannklokker i Arne Rettedals hus

Onsdag 4. juli mellom kl 7 og 8 testes brannklokkene i Arne Rettedals hus. UiS beklager ulempene denne testingen medfører.

Tirsdag 3. juli - test av brannklokker i Kitty Kiellands hus

Tirsdag 3. juli mellom kl 7 og 8 testes brannklokkene i Kitty Kiellands hus. UiS beklager ulempene denne testingen medfører.

Tirsdag 3. juli - test av brannklokker i Hulda Garborgs hus

Tirsdag 3. juli mellom kl 8 og 9 testes brannklokkene i Hulda Garborgs hus. UiS beklager ulempene denne testingen medfører.

Mandag 2. juli - test av brannklokker i Ellen og Axel Lunds hus og Kjell Arholms hus

Mandag 2.juli fra kl 7-8 testes brannalarmklokkene i Ellen og Axel Lund hus Mandag 2.juli fra kl 8-9 testes brannalarmklokkene i Kjell Arholms hus UiS beklager ulempene denne testingen medfører

Søndag 1. juli - test av brannklokker i Kjølv Egelands hus og Hagbard Line-huset

Søndag 1.juli fra kl 8 testes brannalarmklokkene i Kjølv Egelands hus og Hagbard Line-huset UiS beklager ulempene denne testingen medfører

Kjølv Egelands hus

Brannalarm i Kjølv Egelands hus i dag

Brannalarm i Kjølv Egelands hus i dag kl 13:52 på toalett i 3 etg. i D-bygget Brannalarmen ble utløst av røyking av e-sigarett. UiS beklager ulempene brannalarmen medførte.

Masterkandidatar på Pre-hospital critical care jublar.

Første masterkull i prehospital akuttmedisin

Ambulansepersonell frå heile landet har tatt master i pre-hospital critical care ved UiS. – Utdanninga vil komme pasientar til gode, sa helseminister Bent Høie på masteravslutninga.

Petroleumsstudentene Signe Kristoffersen og Diego Felipe Acevedo Parra vant Tekna student award.

Lykke til, masterstudenter!

I år har 405 masterstudenter fra 46 ulike nasjoner blitt uteksaminert ved Det teknisk-naturvitenskapelige fakultet. Mandag 18. juni var det i den anledning duket for fest i Tjodhallen.