Smittevernsinstruks for undervisningsrom og auditorier ved UiS

Sett deg inn i vår smittevernsinstruks for undervisningsrom og auditorier før du ankommer UiS.

Smitteverninstruks undervisingsrom

Studenter og ansatte har et selvstendig ansvar for å ivareta egen helse og å følge de smitteverntiltak som gjelder til enhver tid. UiS har tilrettelagt for at alle skal kunne holde minst en meter avstand i de fleste undervisningssituasjoner, og følgende gjelder for undervisningsrom og auditorier:

1. Alle spriter hendene før de går inn i undervisningsrommet. Dispensere står ved inngangen, og flasker med håndsprit finnes i rommet.

2. Ingen benytter seter som er sperret av.

3. Alle følger FHI sine instruksjoner for smittevern.

4. Alle har ansvar for desinfisering av sin plass før forelesning. Servietter ligger ved inngang.

5. Vi samarbeider for å ivareta avstandskravene for å unngå kø når vi går inn og ut av rom.

Avdeling for bygg og arealforvaltning ved renhold har ansvar for etterfylling. Ved mangler – ta kontakt på tlf 976 96 442.

Dersom du fortsatt føler deg utrygg og ønsker ytterligere tiltak ut over dette, kan du vurdere å bruke munnbind i den tiden du oppholder deg på campus. Da må du selv anskaffe munnbind, som også kan kjøpes i SiS Bok eller SiS-kafeene. I undervisningssituasjoner hvor fakultetet ditt har valgt å anbefale eller kreve bruk av munnbind, vil du få munnbind tildelt.

Når du skal bruke munnbind er det viktig at du bruker det riktig. Se korrekt bruk av medisinsk munnbind og korrekt bruk av tøymunnbind.

Spørsmål og svar om koronaviruset for studenter
Smittevernregler ved opphold på UiS