Slik bidrar du til smittefri campus

Student ved UiS? Les her hva du kan gjøre for å hindre smittespredning.

Få med deg viktig informasjon om studiestart: Sjekkliste for nye studenter ved UiS

1. Delta digitalt på offisiell semesteråpning

Åpningen med rektor sendes på uis.no og Facebook mandag 10. august klokken 12. Åpningen kan du følge hjemmefra eller på din pc eller mobil når du er på campus.

2. Hold avstand og unngå kø

Alle som kommer til UiS sine campuser må vise hensyn og holde avstand til andre, og ellers følge våre smittevernregler. I semesterstarten kan det bli en del kødannelse. Unngå å stå i kø, hvis du kan. Hvis du må stå i kø, hold avstand til andre. Henvend deg gjerne til en av våre UiS-verter hvis det er noe du lurer på.

3. Betal studieavgiften digitalt (Studentbetaling)

På grunn av stor pågang i studentekspedisjonen i hovedbygget i Arne Rettedals hus, vil vi ikke kunne ta imot betaling på kortmaskin første uken. Vi anbefaler derfor at du går inn på Studentweb og betaler via nettbank. Frist for å betale er 1. september.

4. Vent noen dager med å lage studentkort

Studentekspedisjonen har åpent alle hverdager fra 9 – 15 og du kan når som helst få laget studentkortet ditt. Dersom du ikke trenger kortet første uken, anbefaler vi å vente til den største pågangen har gitt seg.

5. Send oss en e-post

Du kan bruke følgende e-postadresser:

• Studentekspedisjon (for spørsmål om studentbetaling/studentkort/generelle spørsmål): studeksp@uis.no
  • Studieveiledning (for spørsmål om studievalg/reglementer og grader/tilrettelegging for studenter med nedsatt funksjonsevne): studieveiledning@uis.no
  • Studentweb (for spørsmål om utdanningsplaner/semesterregistrering): studentweb-hjelp@uis.no
  • IT-hjelp (hvis problemer med å aktivere IT-bruker): it-hjelp@uis.no

6. Digital studentekspedisjon

Du kan også benytte deg av digital studentekspedisjon dersom du skal søke om tilrettelegging ved eksamen, endring av utdanningsplan m.m.