en_GB
Hold Ctrl-tasten nede. Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Studentkurs: Ta effektive notater med din digitale notatblokk (Microsoft OneNote)

I Microsoft 365 finnes også OneNote. OneNote er en digital notisblokk til notering, deling og lagring av informasjon og finnes som app for alle plattformer. OneNote gjør det enkelt å lagre, organisere og søke i dine notater fra forelesninger. I boken «Digital studieteknikk» av Marianne Hagelia anbefaler hun slike digitale verktøy blant annet for «å kunne frigjøre tid, jobbe mer effektivt og lære bedre». Kurset er gratis.

Ta effektive notater med din digitale notatblokk (Microsoft OneNote)

I Microsoft 365 finnes også OneNote. OneNote er en digital notisblokk til notering, deling og lagring av informasjon og finnes som app for alle plattformer. OneNote gjør det enkelt å lagre, organisere og søke i dine notater fra forelesninger. I boken «Digital studieteknikk» av Marianne Hagelia anbefaler hun slike digitale verktøy blant annet for «å kunne frigjøre tid, jobbe mer effektivt og lære bedre».

Kurset er gratis.

Dato:     22. september 2020
Tid:       12:15 - 14:00
Sted:     Kurset gjennomføres som webinar
Bindende påmelding senest en uke før kursstart. Meld deg på i vår kurskalender.

Alle studenter ved UiS har gratis abonnement på Microsoft 365. Du kan logge inn på Microsoft 365 ved å gå til https://office.com. Logg inn med ditt studentnummer@uis.no og ditt passord. 

UiS-IKT Kurs og Kompetanse tilbyr gratis IT-kurs for studenter ved UiS. Gå til vår kurskalender for å få en oversikt over kommende studentkurs og påmelding.

OneNote kurs