en_GB
Hold Ctrl-tasten nede. Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Bedriftsbesøk: Møt Humana

Onsdag 5.februar kommer Humana på besøk til UiS for å møte studenter innen helse- og sosialfag. De kan tilby jobb etter studiene, praksisplass eller vikarstillinger for studenter.

Arrangementet er et samarbeid mellom Humana og Linjeforeningen Sosial yrkeskompetanse 
(SYK) for studenter i sykepleie, paramedisin, barnevern og sosialt arbeid ved Universitetet i Stavanger.

Bedriftspresentasjonen vil vare ca. 20 min, og det blir muligheter til å snakke med representanter fra Humana i etterkant og stille spørsmål. Arrangementet vil være i Kjell Arholms hus.

Hvem er humana?

Humana Omsorg og Assistanse er et av Norges ledende omsorgsforetak. De tilbyr tjenester innen virksomhetsområdene; Brukerstyrt personlig assistanse (BPA), Barneverninstitusjoner, Psykisk helse og rus, Helse og omsorgstjenester og Familiehjem og hjelpetiltak. Humana er en verdibasert virksomhet. Les mer om Humana på www.humananorge.no

Hva kan Humana tilby meg?

De kan tilby jobb etter studiene, praksisplass eller vikarstillinger for studenter. Du vil være en del av et arbeidsmiljø med høyt faglig fokus og du arbeider tett med de øvrige miljøterapeuter/miljøarbeidere i avdelingen. Du sørger for at din rolle som miljøterapeut fungerer i tråd med Humana sitt verdigrunnlag og strategi.

Finn mer informasjon på SYK sine facebooksider.