en_GB
Hold Ctrl-tasten nede. Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Åpningsseremoni ved Fakultet for utøvende kunstfag

Velkommen til åpningsseremoni ved Fakultet for utøvende kunstfag i Bjergsted!

Vi gleder oss til å møte alle studentene igjen etter en lang sommer, og ikke minst ønske alle våre nye studenter velkommen til campus!

PÅMELDING
På grunn av matservering og smittevernsrestriksjoner så blir det påmelding til åpningsarrangementet.Siste frist for påmelding er fredag 7. august. Meld deg på her

Se Facebook-event for siste oppdatert informasjon og program.

PROGRAM
Kl. 11: ÅPNINGSSEREMONI I KUPPELHALLEN
- Velkomsttale ved dekan Morten Wensberg
- Kunstneriske innslag fra fagmiljøene innen dans, jazz og klassisk musikk
- Tale ved studentrådsleder

Kl. 11.30: FOREDRAG VED ELISE BY OLSEN
Elise By Olsen er redaktør og kurator. I 2013 etablerte hun ungdomskulturmagasinet Recens Paper, laget av og for unge mennesker. Recens vakte raskt internasjonal oppmerksomhet, og kun tretten år gammel ble Elise By Olsen kjent som verdens yngste sjefredaktør. Som kurator har hun samarbeidet internasjonalt med aktører som Bjarne Melgaard, galleri Thaddaeus Ropac, det residensbaserte prosjektet 89+ (Hans Ulrich Obrist og Simon Castets) og Google Arts & Culture. Hun er for tiden redaktør for Wallet, en publikasjon for motekritikk. Elise By Olsen foreleser ved Central Saint Martins i London og Parsons School of Design i New York.

KL. 12.30 : GRILLING I PARKEN
Vi satser på sol og godt vær og inviterer til grilling i vakre Bjergstedparken! Ta gjerne med et piknikteppe eller noe å sitte på. SiS serverer vanlige pølser og vegetarpølser, og noe å drikke til.

Foto av studenter

Åpningsseremonien finner sted 17. august kl. 11.00 på campus Bjergsted.