en_GB
Hold Ctrl-tasten nede. Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Halloweenfest på Folken

Årets skumleste natt nærmer seg! SSF og Statsviterne inviterer til Halloweenfest på Folken - torsdag 31.10.

Det er gratis inngang, 18+ og selvfølgelig studentpriser i baren!

I år slår vi virkelig på stortromma: konsert med Safario! Sa vi at det var gratis inngang? Dette blir en fest uten like! Vi lover også kostymekonkurranse med en fet premie for beste kostyme og ellers en skikkelig skummel aften...

Finn fram ditt skumleste kostyme (med mindre du er skumlere uten kostyme) og bli med på en episk aften! Under legger vi ved litt info om Safario.

PS. du kan selvfølgelig møte opp uten kostyme også.

DØRENE ÅPNER KL 20.00
KONSERTEN STARTER: KL. 22.00

SAFARIO:
Safario blir regna som et av de mest lovende, unge navna i norsk hiphop akkurat nå. Han har vist seg som et enormt talent som produsent, mikser, rapper og liveartist. Unggutten fra Polen/Oslo debuterte som soloartist da han varma opp for Unge Ferrari og Arif i Oslo Spektrum. Rett før jul kom EPen Kapiskate, og vi forventer at det snart kommer mer musikk fra artisten som egentlig heter Kacper Tratkowski. Han har allerede oppnådd imponerende streamingtall, helt uten hjelp fra etablert musikkbransje.

Subjekt.no: - Forfriskende er det, med hip hop som føles så glad og ukomplisert, i en samtid stappfull av emosjonelle og triste rappere. De har rappet om om alt annet enn å ha det gøy, og Safarios positive vibber har vært sårt trengt i en mørk og alvorspreget rapverden.

 

Foto: NeONBRAND / Unsplash

Foto: NeONBRAND / Unsplash