en_GB
Hold Ctrl-tasten nede. Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Konkurranse om uteområde - kåring av vinner!

Studenter har konkurrert om hvordan gressplenen bak Arne Rettedals hus skal se ut. Tirsdag kåres vinneren!

Statsbygg-UiS fikk i 2014 tildelt Miljøpris av Statsbygg-Norge. Disse midlene ønsket Statsbygg-UiS å gi tilbake til studentene. Derfor er det avholdt en studentkonkurranse om å oppgradere uteområdet utenfor Arne Rettedals Hus til å bli et oppholdsrom som forbedrer studentmiljø.

Konkurransen har vært åpen for studenter ved Byutvikling og urban design eller Teknisk planlegging ved UiS, samt studenter ved andre studiesteder med tilsvarende studieprogram.

Nå er altså konkurranseresultatet klart, og konkurransejuryen oppfordrer alle interesserte til å være tilstede ved premieutdelingen.

Foto av konkurranseområdet, innrammet av rød stiplet linje.

Hvordan skal dette området se ut i framtiden? Det får du vite tirsdag.