en_GB
Hold Ctrl-tasten nede. Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Åpent seminar om samfunnsansvar

Vil du lære hva norske bedrifter gjør, og kan gjøre, for å sørge for at produktene ikke er produsert med alvorlige brudd på menneskerettighetene? Initiativ for etisk handel (IEH) presenterer hvordan man kan jobbe med dette.

Vet du noe om hvordan tingene du selger eller bruker er produsert? Visste du at det ikke er ulovlig å selge produkter laget med barnearbeid i Norge? Vil du lære hva norske bedrifter gjør, og kan gjøre, for å sørge for at produktene ikke er produsert med alvorlige brudd på menneskerettighetene?

Initiativ for etisk handel (IEH) er eid av norsk næringsliv, fagbevegelse, arbeidsgiverorganisasjoner
og sivilsamfunn. Vi har i 15 år jobbet for at varene vi omgir oss med skal være produsert uten brudd på menneskerettigheter, arbeidstakerrettigheter, uten å ødelegge miljø og uten bruk av korrupsjon. På dette seminaret presenterer vi hvordan man jobber med dette.
 

Program:

  • 17.30–17.40: Innledning og velkommen – Initiativ for etisk handel (IEH) og Universitetet i Stavanger (UiS)
  • 17.40–18.40: Hva betyr samfunnsansvar i leverandørkjeden og hvorfor er det viktig og hvordan jobber man med det? Aktsomhetsvurderinger i leverandørkjeden (due diligence) – Karoline Bakka Hjertø fra Initiativ for etisk handel (IEH)
  • 18.40–19.00: Spørsmål og svar


Seminaret er gratis. Se invitasjon
Meld deg på seminaret. 
Påmeldingsfrist: 9. oktober 2015

Seminaret er et samarbeid mellom:
Universitetet i Stavanger, Initiativ for etisk handel, Studentorganisasjonen StOr, Nima – Norsk forbund for innkjøp og logistikk, Econa – interesse- og arbeidstakerorganisasjonen for siviløkonomer og masterutdannede innen økonomisk-administrative og Sola Rotary