Aktivering av Follow Me Print

For å få utskrift må du gjøre følgende:

1. Din e-post konto må være klar før du kan aktivere din utskrifstkonto. Hvis du ikke har vært innom din e-post vennligst se
  2. Hent ditt studentkort i Servicetorget i Arne Rettedals hus, første etasje. Du vil trenge passordet som du fikk på fremmøteregistreringen (hvis du har mistet det kan du få det på IT-avdelingen).
  3. Logg deg på en stasjonær student-PC.

4. Ved første utskrift vil du få en mail med en kode (PUK kode) som du trenger (bare en gang) for knyte ditt studentkort mot ditt utskrifts konto.

5. Nå har du fått en e-post med PUK kode. Noter PUK koden.

6. Gå til en HP color laserjet CM4540 – printer ()

7. Hold studentkortet ditt over kortleseren på venstre siden av kontrollpanelet (over klistremerke ). Du vil da høre en pipelyd.

8. Trykk på feltet PUK. Skriv in PUK koden i PUK kodefeltet, trykk OK to ganger. Se figur:

9. Da skal det stå i displayet ”Registration ok”. Trykk CANCEL for å gå ut. Se figur:

10. Hold studentkortet ditt over kortleseren enda en gang. Da skal det komme en pipelyd. Trykk på Pull Print ikon på display.

11. På skjermen vises utskriftskøen din. Kun utskrifter du velger å sette i gang fra printeren vil bli belastet din print konto.

12. Logg ut med å holde studentkortet over SAFECOM-leseren eller trykk Sign Out. DETTE ER VIKTIG for at andre ikke kan skrive ut dine utskrifter eller sende e-post.