en_GB
Hold Ctrl-tasten nede. Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

OneDrive for Business

OneDrive for Business er et sted der du kan lagre, synkronisere og dele arbeidsfiler. Med OneDrive for Business, som er en del av Office 365, kan du oppdatere og dele filene dine fra hvor som helst og arbeide sammen med andre på de samme Office-dokumentene samtidig. Alle studenter ved UiS har gratis tilgang til Office 365 og OneDrive.

Nyttige lenker
Hva er OneDrive for Business
Hurtigveiledning - Lagre, synkronisere og dele arbeidsfilene (PDF)
Quick Start Guide - Lagre og dele dokumenter (PDF)

Kort om OneDrive for Business

  • Alle studenter ved UiS har gratis tilgang til Office 365 og OneDrive.
  • OneDrive for Business gir deg 1TB lagring i skyen.
  • OneDrive for Business muliggjør deling av filer og mapper med andre, som gjør at du kan samhandle med andre i dokumenter.
  • OneDrive for Business klient kan installeres fritt på din private maskin (se nedenfor).
  • OneDrive for Business klient vil ikke være installert på studentmaskiner driftet av UiS, men du kan benytte OneDrive for Business via Office 365 portalen for å hente/laste opp filer.
  • Du kan laste ned apper for OneDrive for Business på dine mobile enheter, slik at du har tilgang til filene dine fra disse.

Viktig! OneDrive for Business er ikke godkjent for personopplysninger, jfr. Personopp­lysnings­loven (POL) – og skal ikke benyttes til ømfintlig/begrenset informasjon. Du er selv ansvarlig for hva og hvilken type informasjon du lagrer her.

Installasjon av klient
OneDrive for Business er tilgjengelig direkte fra Office 365 portalen. Du kan også installere et skrivebordprogram for tilgang direkte fra Utforskeren. OneDrive for Business klienten installeres samtidig med Office-pakken. Se installasjonsveiledningen for Office pakken. Har du allerede installert Office-pakken finner du lenke til installasjon av OneDrive for Business klienten i menyen til venstre på samme nettside.