en_GB
Hold Ctrl-tasten nede. Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Programmer og tjenester

Hjelp til Microsoft Office, Canvas, SurveyXact, Skype, OneDrive og hvordan få tilgang til annen programvare.

UiS tilbyr flere gratis tjenester som Microsoft Office 365, Skype for Business og OneDrive skytjeneste til alle studenter ved UiS.

Skype for Business er en svært effektiv måte å kommunisere med dine medstudenter på. Med Skype for Business har du direktemeldinger, anrop, videosamtaler og deling og samarbeid samlet i én pakke.

OneDrive for Business er et sted der du kan lagre, synkronisere og dele arbeidsfiler. Med OneDrive for Business, som er en del av Office 365, kan du oppdatere og dele filene dine fra hvor som helst og arbeide sammen med andre på de samme Office-dokumentene samtidig.

Alle studenter ved UiS har gratis Microsoft Office 365 med tilgang til blant annet Word, Excel og PowerPoint. Les om hvordan du logger deg inn på Office 365. Hvis du trenger et kurs i en av disse programmene kan du sjekke ut våre gratis studentkurs.

Som student har du tilgang til Canvas. Canvas er vårt LMS system (Learning Management System) som benyttes for kommunikasjon mellom studenter og faglærere.

SurveyXact er et verktøy for produksjon, distribusjon og analyse av undersøkelser og påmeldinger. Alle ansatte og studenter har tilgang til SurveyXact