Generell informasjon om Windows Live@edu

Det er mange fordeler med å bruke Windows Live@edu som din e-postkonto.

E-postklienter
Man får tilgang til e-post, kontakter og kalender gjennom Outlook, Outlook Web Access eller mobiltelefoner med ActiveSync, eller gjennom en POP- eller IMAP-klient.

E-post uten reklame
Windows Live@edu-kontoer vil ikke vise reklame mens man er aktiv student, men Microsoft har beholdt retten til å vise reklame når avsluttende eksamen er avlagt.

Tilleggstjenester
Live-tjenestene til Microsoft er i stadig utvikling og vi oppfordrer til at man følger med og benytter seg av de mulighetene som finnes. Blant annet kan vi nevne:

Office Live Workspace
Microsoft Office Live Workspace beta er ditt sted på nettet for å lagre, få tilgang til og dele dokumenter og filer. Ingen nedlastinger kreves.
? Passordbeskyttet nettbasert lagring for mer enn 1000 dokumenter
? Utvidelse av Microsoft Office
? Ingen flere flash-stasjoner eller sending av dokumenter til deg selv som e-postvedlegg
? Samarbeid med andre, selv om de ikke har Office

Windows Live SkyDrive
Lar studenter lagre dokumenter på nettet slik at de får tilgang til dem fra en hvilken som helst datamaskin, og kan dele med andre.
? 25 GB passordbeskyttet nettbasert lagring
? Opprett private, delte og offentlige mapper
? Lagre dokumentene på nettet, og få tilgang fra andre datamaskiner