en_GB
Hold Ctrl-tasten nede. Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Hjemmeeksamen

Hjemmeeksamen benytter seg oftest av oppgavetypen filopplasting. Det innebærer at du skriver besvarelsen i det programmet du selv foretrekker, og laster opp den endelige filen med besvarelsen i eksamensløsningen. Hvis ikke annen informasjon er gitt så skal besvarelsen levers som et PDF dokument.

Når du leverer din besvarelse må du benytte en godkjent nettleser. Ingen ekstra installasjoner er nødvendig. Etter at du har lastet opp filen kan du åpne den fra Inspera for å se at den er som den skal være. De aller fleste hjemmeeksamener har automatisk innlevering. Det vil si at den siste filen du har lastet opp vil bli automatisk levert. 

Ønsker du å se din egen besvarelse etter du har levert kan du gjøre dette ved å gå til uis.inspera.no og gå til «arkiv». Den blir ikke tilgjengelig før etter at fristen til prøven er gått ut.

Det kan være lurt å ta en demo-eksamen først, for å forsikre seg om at du har forstått hvordan det foregår, og at din datamaskin fungerer som den skal.

For å ta en demo av hjemmmeeksamen kan du gå til uis.inspera.no og logge deg inn med FEIDE bruker for å så gjennomføre demotesten «Hjemmeeksamen».