en_GB
Hold Ctrl-tasten nede. Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Eksamensdagen

Fremmøte

Møt frem på eksamensdagen senest 30 minutter før eksamensstart, gjerne tidligere. Ta med strømkabel/lader hvis du skal ha eksamen på egen maskin.

Sett deg på anvist plass og logg inn på datamaskinen. Start en nettleser, (Ikke safe exam browser - SEB), gå inn på uis.inspera.no (åpnes i nytt vindu) og logg på med FEIDE kontoen din. Der skal du finne eksamenen liggende under «Mine prøver»

Dersom eksamen benytter sikker nettleser, bør du lukke programmer som kjører på maskinen din før du startet eksamen. Start opp prøven i Safe Exam Browser fra Inspera så snart du er klar. Du vil få en pinkode av eksamensvaktene som du trenger for å starte opp prøven. Den vil du få enten på et ark av eksamensvakten eller så vil den stå skrevet fremme i rommet.

Gjennomføring

Når eksamen starter så vil prøven automatisk bli tilgjengelig. Oppe til venstre på skjermen vil du kunne se en klokke som teller ned til fristen går ut for innlevering. Skal du ha eksamen i en annen målform så endrer du språk øverst til høyre.

Levering

Du leverer selv svaret ditt med å klikke på lever prøve på den siste siden. Da kommer det opp en meny der du må bekrefte at du ønsker å levere eller gå tilbake på prøven. Ønsker du å trekke deg må du levere blankt. Etter at eksamen er ferdig for alle så får man normalt tilgang til å se sin egen besvarelse ved å gå inn på uis.inspera.no. Det ligger besvarelsene dine lagret under arkiv. Skal du ta vare på de anbefales det at du lagrer de på PCen eller skriver de ut.

Les mer om eksamensreglementet her. (åpnes i nytt vindu)