UiS-dokumentar på NRK2

Lørdag 23. november viser Kunnskapskanalen på NRK2 en UiS-produsert dokumentar om samarbeidet mellom Stavanger kommune og Antsirabe på Madagaskar. Programmet har tittelen «En reise i demokrati og miljø».

Bjørg Tysdal  Moe er varaordfører i Stavanger, Olga Ramalason er ordfører i Antsirabe på Madagaskar. De to har stått i spissen for det siste tiårets tette samarbeid og partnerskap mellom de to byene.

For snart ti år siden startet det såkalte Mic-prosjektet med Kommunenes sentralforbund og Norad som støttespillere. Målet for kommunesamarbeidet er blant annet demokratibygging og miljøtiltak. Også barn og unge i de to byene har funnet hverandre.

Programmet er produsert av Turid Borgen og Hallgeir Skretting ved Institutt for medie-, kultur- og samfunn i samarbeid med NettOp ved UiS.

Dokumentaren «En reise i demokrati og miljø» sendes lørdag 23. november klokken 14.55 på Kunnskapskanalen på NRK2.

Elever fra Madagaskar og Stavanger dans

UIS-PRODUKSJON: Lørdag 23. november viser NRK2 en UiS-produsert dokumentar om samarbeidet mellom Stavanger kommune og Antsirabe på Madagaskar. Her danser barn fra Stavanger og Antsirabe.