Velkommen alle nye studenter!

Hei, og velkommen til studiestart og fadderuke ved UiS og Fakultet for utøvende kunstfag (UK)!

Information in English

Det vil i år arrangeres fadderuke og fadderfestival i uke 33 (10.-14. August.).
Det blir infomøte 10. august klokken 10.00-11.00 i auditorium 1301 på campus Bjergsted. Her vil vi dele dere inn i faddergrupper, gi dere armbånd (armbåndet er billetten til alle fadderarrangementene) og fortelle dere hvordan uken kommer til å bli.

Det blir en skikkelig kul uke, med leker, sammenkomster, konserter og masse annet sosialt opplegg, kun for oss på UK innimellom, men også arrangementer for alle de nye studentene ved UiS. I faddergruppene vil dere få muligheten til å bli godt kjent med deres nye medstudenter, og alle fadderne. Vi kommer til å vise dere rundt på fakultetet, i Stavanger by, og gi dere et innblikk i hvor fett livet er på UK!

Rundt 10. juli vil det bli mulig å melde seg på fadderuken på nett. Det vil koste rundt 150-200 kroner. Om det skulle hende at korona-situasjonen i Stavanger forverrer seg, og det ikke kan bli en ¨tradisjonell¨ fadderuke, vil dere få alle pengene refundert (vi satser på at det ikke skjer).

I løpet av juli får vi mer konkret informasjon om hvordan fadderuken kommer til å se ut, og dere vil da få tilstrekkelig med informasjon om pålogging og alt annet angående fadderuken på mail i god tid. Dere vil også bli invitert til en gruppe på Facebook der vi kan kommunisere sammen i og før fadderuken.

Om noen av dere trenger hjelp med å finne frem i Stavanger, eller lurer på noe som helst, så ikke nøl med å ta kontakt med en av oss fadderledere på telefon, mail eller melding!

Vi håper og anbefaler at alle melder seg på fadderuken! Det er en unik mulighet til å få en dritkul start på skoleåret, og vi gleder oss til å møte dere alle.

Hilsen fadderlederne på UK

Kontaktinfo | Contact information

Sigurd Kristoffer Notøy
+47 928 98 635 - siggewan@hotmail.com

Marie Tveter
+47 949 87 557 - marie.tveter@gmail.com

Oda Stensrud
+47 950 66 775 - oda.stensrud@yahoo.no

Buddy- week information in English

Hello, and welcome to a new semester at the University of Stavanger, Faculty of Performing Arts!

We are looking forward to meeting every one of you, and hope that all international and exchange students will find themselves comfortable at the university, and in Stavanger city!

Like every year we will arrange the Fadderuke (Fadder- week/ Buddy-week, where all the new students get to know each other, the campus, the city, and engage in all kinds of cool events, social gatherings and games!), in week 33 (August 10.-14.)
The first day of the week (August 10.) there will be a meeting in room 1301 at campus Bjergsted from 10.00 to 11.00 (we will guide you there), where everyone who has signed up and want to be a part of the Fadder- week will be given all the information they need about this awesome first week! We will divide you all into Fadder- groups, and give you bracelets (the bracelets are the tickets for all the events in the fadder- week).The Fadder-groups will get to know each other, the campus and the city together, attend events,concerts, parties and more! There will also be games where the different groups will be competing against each other throughout the week.

Around July 10. you will be able to sign up for the Fadder- week. It will cost around 150-200 NOK (around 14-19 euros). If anything should happen regarding the Corona situation, and we will not be able to arrange a  ̈normal ̈ Fadder- week, your money will be returned to you. (Let’s all hope that it doesn’t happen)

In July we will have more information about the events of the Fadder- week and how to sign up. We will send you a new mail with all the information you need, and also a link to a private Facebook- group where we can all communicate with one another in-and before the Fadderweek.

If anyone is struggling with finding a location in the city, finding the campus,or if you have any questions in general, do not hesitate to contact one of us Fadder- leaders, and we will gladly help you as well as we can!

We hope and recommend that every one of you sign up for the Fadderweek! It is a great opportunity to kick-start the year in a fun way, and get to know your fellow students and the city!

We are looking forward to meeting you all, and we hope that you have a great summer before the semester starts!

Lots of love from the Buddy- leader