en_GB
Hold Ctrl-tasten nede. Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Booking av øvingsrom på campus Bjergsted

Studenter og ansatte ved Fakultet for utøvende kunstfag kan booke rom til enkeltaktiviteter ved fakultetet.

Booking av ensemblerom

Ensemblerom booker du selv gjennom TimeEdit . Skal du booke LKS, eller rom til en konsert kan du sende mail til: bjergsted@uis.no eller komme innom administrasjonen.

Det er veldig viktig at du ikke booker mer enn du faktisk trenger og kommer til å bruke, og at du sletter bookinger som du ikke skal bruke. Romtilgangen er knapp og alle må få øvingstid.

Rommene kan brukes til egenøving eller til band og mindre ensembler som er en del av studiet ditt.

2019/2020 - Ensembleromsbooking på web. Ubegrenset timeantall, minimum 3 studenter på bookingen, 30 dager frem i tid.

Booking av øvingsrom i 1 etasje

Studentene har vedtatt en egen ordning for reservering av øvingsrom i 1. etasje i hovedbygget:
Som student kan du bruke ledig øvingsrom 1 time av gangen. På døren henger en lapp som du skriver navn og tidspunkt på før du går inn. Etter en times øving kan rommet bli overtatt av nestemann i kø, men har du ikke blitt kastet ut etter 10 minutter kan du skrive deg opp til en ny time.

Dersom det er behov for lengre øvingstid eller øvingstid på en annen dato må du henvende deg til ekspedisjonen for reservasjon i TimeEdit. Dette må gjøres innen et døgn før du trenger rommet.

NB!
Det er ikke lov å drive med privatundervisning i UK sine lokaler.
Har en med seg andre musikere eller dansere som ikke er studenter ved UK, kan ikke de benytte seg av egne øvingsrom, kun være med i band eller prosjekter sammen med studenter på huset. Dører skal ikke settes åpne ved hjelp av stoler, alle skal låses inn og ut av studenter.