En million sommerfugler

Siri Dybwik viser et av sine FoU arbeider i Stavanger Konserthus fredag 6. mars kl 18. Forestillingen "En million sommerfugler" inngår i Siri Dybwik sine undersøkelser omkring samtidsdanserens utøverkunnskap.

En million sommerfugler En million sommerfugler

Forestillingen presenteres slik i konserthusets program:

EN DANSEFORESTILLING FOR BARN OM DET Å VOKSE OPP, FRIGJØRE SEG OG FORELSKE SEG.

En million sommerfugler er skrevet av Edward Van de Vendel, og forestillingen med samme tittel tar utgangspunkt i denne vakre og poetiske fortellingen. I forestillingen følger vi Nelius som gjennom sine møter med omverdenen og på jakt etter sommerfuglene gir oss en historie om det å vokse opp og det å oppleve den første forelskelsen.
I dybwikdans sin versjon blir denne historien virkeliggjort gjennom fortelleren i nær dialog med danserne. Forestillingen er en helhetlig opplevelse hvor alle de sceniske virkemidlene sammen skal skape en magisk opplevelse for barna. Med forestillingen i Stavanger konserthus starter dybwikdans en aktivsesong hvor de skal spille i Norge, Sverige, Tyrkia, England og Portugal. Forestillingen er en co-produksjon med Haugesund Teater og RAS. Støttet av Rogland fylkeskommune, Fond for utøvende, Sandnes kommune, Stavanger kommune, UiS, Clarion Hotel Stavanger og Visco.

Billettpris: 100 - 200 NOK (inkl. serviceavgift)