en_GB
Hold Ctrl-tasten nede. Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Det helsevitenskapelige fakultet

Ved Universitetet i Stavanger kan du ta helsefaglige utdanninger på alle nivå fra bachelor i sjukepleie til doktorgrad i helse og medisin.

Sykepleierstudent.

Vi er over 90 ansatte og har mer enn 1000 studenter. De ansatte gir undervisning og veiledning i praktiske og teoretiske fag ved siden av å forske.

Vår største utdanning er bachelor i sykepleie, men vi tilbyr også mastergrader og videreutdanninger, samt doktorgrad innen helsevitenskap og medisin. Vi har ca. 45 doktorgradskandidater knyttet til vårt institutt.

Våre lærere har et stort engasjement for faget. Vi har mye undervisning i lokaler som er innredet som en sykehusavdeling. Her kan sykepleiestudentene trene og simulere på situasjoner som likner på virkeligheten.

Vi er ledende når det gjelder utvikling av pedagogiske modeller innen våre områder. Vi har også utviklet ny kunnskap innen pasientsikkerhet, rusavhengighet og det å leve med kroniske lidelser.

Vi gjennomfører jevnlige studentevalueringer og forsøker å endre oss i forhold til tilbakemeldingene vi får av studentene. Vi trives med studentkontakt og slår gjerne av en prat om både smått og stort. Hvis du har spørsmål vedrørende vårt institutt så kontakt oss gjerne.