en_GB
Hold Ctrl-tasten nede. Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Eksamensplan

Eksamensplanen gir oversikt over alle ordinære skriftlige skoleeksamener som avholdes i gjeldende semester.

Skriftlig skoleeksamen høsten 2018

Eksamensdatoer for ordinær eksamen høsten 2018 finner du på denne siden. Merk at dette er foreløpige datoer så det kan forekomme endringer.

Datoene publiseres på StudentWeb i september. Når eksamen nærmer seg vil du finne all informasjon du som student har behov for til eksamen, slik som eksamenslokaler, kandidatnummer og dine eventuelle spesialtilpasninger. Vær oppmerksom på at UiS har lov til å endre eksamensdato fram til 3 uker før eksamen avvikles. Det kan forekomme noen få datoendringer etter de er publisert i StudentWeb, og studenter er selv ansvarlige for å holde seg oppdatert. Sjekk derfor Studentweb jevnlig for oppdateringer.

Den ordinære eksamensperioden er i uke 46-51, fra 12.november - 21.desember, men det kan forekomme eksamener utenom dette. Eksamener utenom ordinær eksamensperiode er også på listen.

Eksamensplan høst 2018 datosortert

Eksamensplan høst 2018 alfabetisk

Merk: PET515 har eksamensdato 30.november.

 

Hjemmeeksamen, innleveringsoppgaver og muntlig eksamen

Eksamensdatoene til hjemmeeksamener og muntlig eksamener kunngjøres i Studentweb når de er fastsatt.

Ta kontakt med administrasjonen ved ditt institutt for å få oversikt over når hjemmeeksamen eller muntlig eksamen skal avholdes. For andre eksamensdatoer ta kontakt med eksamen@uis.no