en_GB
Hold Ctrl-tasten nede. Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Våre sponsorer

BIF

Er du byggstudent i år? Få med deg alt som er aktuelt for deg både sosialt og faglig! Meld deg inn i byggingeniørenes linjeforening sin facebookgruppe og lik vår facebookside.

Industri Energi Student

Industri Energi organiserer medlemmer innen olje- og gass industrien, treindustrien, farmasøytisk industri, solcelleindustrien, aluminium og andre metallproduserende industrier. Videre organiserer forbundet ansatte i miljøbedrifter, bioenergibedrifter, vaskerier, renserier, plastbedrifter, fiskefor- og fiskemelbedrifter, og innen en rekke andre bransjer. Vi dekker et område som står for 80% av den norske eksportverdien.

Industri Energi har over 3200 studentmedlemmer som arbeider for bedre studievilkår, stipend og best mulige låneordninger. Du får muligheten til å være med å påvirke.

I tillegg får du 6000 kroner etter endt studier gjennom vårt unike bokstipend, Norges beste innboforsikring, 15 timer årlig tilgang til privat advokat, og all nødvendig juridisk bistand i arbeidslivet.

For kun kr 10,- per måned! 

Vil du lese mer om medlemskap, om organisasjonen eller melde deg inn?  

https://www.industrienergi.no/medlemsfordeler/student/

Tekna - Teknisk naturvitenskapelig forening

Tekna har 600 studentmedlemmer på Uis og 14 studentkontakter, og det er plass til mange flere! Ved å bli medlem i Tekna får man mange fordeler.

Noen av disse består av:

- Hjelp når du søker sommerjobb og din første jobb

- Gratis forsikring og gode banktilbud

- Teknisk Ukeblad rett hjem i postkassen

- Kurs og aktiviteter du kan være med på

- Studentstipend

For mer informasjon om det tekna kan hjelpe deg med, så er det bare å klikke seg inn på denne linken: http://www.tekna.no/ikbViewer/stud/hjelp-til-jobbsoking.

Lyst til å bli medlem? Send «Tekna» til 2007.
 

NITO Studentene

NITO studentene er organisasjonen for deg som studerer ingeniør- og teknologifag. Organisasjonen har 11 000 medlemmer og er en del av NITO - Norges største fagorganisasjon for ingeniører og teknologer med over 80 000 medlemmer. Som medlem betaler du kun 300 for hele studieperioden din og får veldig mange goder med på kjøpet:

  • NITO Studentforsikring
  • Faglige nettverk og kurs
  • CV- og søknadshjelp
  • Gjennomgang av arbeidskontrakt
  • Jobbsøkerkurs
  • Juridisk bistand
  • Teknisk ukeblad
  • NITO refleks

Lyst til å melde deg inn? Send «NITO» og din e-post til 2160.

Om du vil lese mer om NITO, så kan du gjøre det her: www.nito.no/student

Lyse

Betaler du høye strømregninger og kunne tenke deg å spare penger? Da er det kanskje verdt å sjekke ut «Lyse Ung»! Lyse Ung betyr lavere strømpriser for kunder som er mellom 18 og 34 år. Om du bestiller på standen til lyse i løpet av fadderuken, så er du med i trekningen om gratis strøm ut året!

Museum Stavanger, MUST

Visste du at du kan besøke mange ulike museer i Stavanger for 50 kroner dagen som student? MUST lover en museumshøst med mange gode opplevelser! Om du vil lese mer om hva de tilbyr og hvilke museum du kan besøke, så kan du klikke deg inn på museumstavanger.no

Eplehuset

Eplehuset er spesialisten på Apple og studentlivet. Som student tilbyr de 10 % rabatt ved kjøp av MAC og på alt av tilbehør til MAC og iPad. Tilbudet gjelder t.o.m 24. september.

Vil du vite mer om eplehuset? Klikk deg inn på student.eplehuset.no

Eplehuset finner du i Breigata 9.

VRKaden

VRKaden byr på spill og underholdning innen virtuell realitet. Med det ypperste av teknologi ønsker de deg velkommen til en uforglemmelig opplevelse!

VRKaden finner du i Klubbgata 4. Åpningstidene er 14.00-20.00 søndag - torsdag, og 14.00-22.00 fredag og lørdag. Fra 25-31. august vil det være billigere for deltakere av Fadderfestivalen - Et tilbud dere absolutt burde dra nytte av!

DNB - VIPPS

I år har vi vært så heldige å kunne samarbeide med DNB. Ikke bare står de for en helt egen surprise på mandag (her burde du absolutt møte opp!), de står også for betalingsmetoden vi har valgt å bruke i år. At du flere tusen studenter, skal måtte ta ut penger og betale med kontanter blir tungvindt både for studentene og for oss. Derfor er vipps helt genialt - Du trenger kun mobilen din og vipps så har du betalt for t-skjorten din og båndene til festene på kvelden.

Selfie Boks

Lyst på noen morsomme bilder av deg selv og vennene dine? En veldig morsom aktivitet vi håper så mange som mulig vil benytte seg av.
Selfie Boks Photobooth kommer på Fadderfestivalen 14.08. Du kan finne dem i teltet fra 14.00 - 23.00. Selfie Boks tilbyr bilder med morsomme effekter og bakgrunner. Bildene printes ut av photoboothen etter 10 sekunder eller kan deles direkte på Facebook.

Dere skal ta bilder med morsomme effekter på bakgrunnen i greenscreen teknologi. Bildene skal være printes ut fra photobooth etter 10 sekunder eller dels på deres facebook side. Ta bilder mot like på facebookside hos Selfie Boks photobooth → www.facebook.com/selfieboks/
Vil du vite mer? Klikk deg inn her!  www.selfieboks.no

Barene vi har samarbeidet med i år

Stavanger har utrolig mange koselige barer og mange av disse tilbyr gode tilbud og egne kvelder for studenter. Les litt mer om de ulike barene vi har samarbeidet med i år under her!

HYGGE

Hygge hadde relanseringfest første helga i juli, og baren har siden bydd på gode vibes, fløyelsmyk EDM/house og solid hiphop/dancehall. Forbi dørstokken er det tropisk interiør og originale vintagemøbler, og en velassortert bar. Kom som du er, og bli en del av #hyggetribe! HYGGE- en way of life.

Åpent ons-lør 19.00-02.00

Hanekam

I hjertet av Fargegaten finner du Hanekam. En café/pub med uhøytidelig atmosfære. Studentpriser og student- eventer. Vi holder åpent fra 10.00 til 02.00 hver dag. Søndag åpner vi 12.00.

20års aldersgrense etter kl 21:00

Chevy’s rock and roll nightclub

Finner du i den berømte lysløypa i Stavanger. Chevys er Stavangers eldste og råeste rock and roll nattklubb. Våre DJ’er spiller klassisk rock og poprock fra alle tiår og på vår nylig utvidede scene har vi livekonserter. 

Hver Onsdag har vi WORKER WEDNESDAY fra kl 01.00-03.30,

og i helgen har vi vårt vorspielkonsept: WORKERS WEEKEND fra kl 23.00-01.00.

Åpent: Onsdager 01.00-03.30

Fredager & Lørdager: 23.00-03.30

Gratis Inngang (foruten enkelte arrangement)

Aldersgrense 20 år

Broremann Bar

Broremann Bar ligger i Skansegten 7 har, har åpent 364 dager i året og har kun stengt på juleaften. Vår hovedfokus ligger på god stemning og gode cocktails, som ofte baseres på sesongens råverer.

Vi lager egne juicer, syrups og pureer til alle våre signaturdrinker som kan nytes inne i baren

eller ute i vår tropiske bakgård.

Hver tordag arragenerer vi også  ”Students Open Decks” med egen studentmeny i baren og mulighet for å

prøve seg bak mixeren for alle som måtte ønske det.

Cocktailfabrikken Nattklubb

Cocktailfabrikken ligger i nedre standgate 23/25 i 3 etg over

Tango Bar & kjøkken. Vi har egen studentmeny på torsdager og vi runder

alltid av uken med en ordentlig bransjefest hver søndag.

Vi mener kvalitets cocktails & god musikk servert av våre dyktige djs og

bartendere er oppskriften på en vellykket kveld.

INSIDE - Rock Café Stavanger

Studentrabatter:

Spill 80 kr per person, 13.00-18.00 hver dag, spill så lenge du vil. Mat 20 % avslag.

Stikk innom for andre tilbud!

Hos oss trenger vi alltid dyktige og flinke ansatte som klarer å yte det lille ekstra -

Er dette deg, så er du hjertelig velkommen til å sende en CV til trude@insidestavanger.no.

Åpningstider

søndag-onsdag 13.00-00.00

torsdag-lørdag 13.00-02.00

OBS: Bordet/bordene vil automatisk bli booket i to timer, om ikke annet blir opplyst. Ønsker du bordene kortere/lengre ber vi deg om å sende en mail om dette. Du vil bli belastet for 2 timer om ikke annet er avtalt.

 

Alf og Werner

Alf og Werner er et populært sted for studentene i Stavanger, og dette er ikke uten grunn. De har et eget studentkort for studenter, quiz hver onsdag og studentkveld hver torsdag. Lokalet består av 4 barer fordelt på 3 etasjer, så her er det plass til de fleste.

For bestilling av bord, så kan du sende en mail til post@alfwerner.no

Alf&Werner finner du i Nedre Strandgate 13.

 

Bar Social

Bar Social lanserer nå et helt nytt konsept som de kaller «Social Club Thursday» og du kan være med på festen 17.08.17. De lover studentpriser, gratis inngang og skikkelig god stemning.

Åpningstidene er fra torsdag til lørdag fra 23.00-03.00. Vil du vite mer om Bar Social? Klikk deg inn på barsocialeating.no eller stikk innom Kongsgårdsbakken 3 og sjekk det ut selv!

 

Gossip Bar

Gossip er en funpub i hjertet av Stavanger! Det er det eneste utestedet med beerpongbord i Stavanger, og musikk vi alle kjenner og kan, fra starten av 50-tallet og fram til dagens top hits. Her får du alt fra dansemusikk til gamle slagere og allsang. De ansatte er toppmotiverte for å gjøre sitt ypperste for at gjestene skal få en fantastisk start på kvelden. Gossipansatte er trent til å jobbe hurtig i stressende situasjoner, slik at gjestene våre får hurtig servering, uten at det går utover kvaliteten på våre coctails og drinker.

Vi står også bak konseptet WORKERS WEDNESDAY, og en god del studenter har deltatt på disse. Det foregår hver onsdag. Kjenner du ikke til konseptet? Kom innom og sjekk det ut!

Vi har studentpriser hele kvelden på onsdager og torsdager. På fredag og lørdag er det studentpriser fra kl 19.00 til 23.00  Åpningstider er onsdag – lørdag fra kl 19.00 – 02.00

Aldersgrense 20 år

Hexagon Nattklubb

Hexagon er en av de eldste nattklubbene i byen, og holder fortsatt koken den dag i dag.

Lokalisert rett ved lysløypen, er Hexagon også en av byens største nattklubber med to etasjer, tre forskjellige barer, og nok toaletter til allemann. Lokalene er nylig pusset opp og tilpasset nye tider.

Residens Dj’en vår de siste 7 årene, Dj Tori, er uten tvil en av de beste djene i byen. Han spiller en blanding av Hip Hop, Reggaeton, Trap/Twerk, Moombathon og House. Musikken kan beskrives som energisk, sexy og med høy partyfaktor. Det finnes ikke en kveld hvor dansegulvet ikke er fult. Vi har også ved flere ganger leid inn kjente og dyktige Dj’er ved spesielle anledninger.

GRATIS ENTRE FOR ALLE STUDENTER FØR KL 01.00 HVER HELG!

Studentpriser hver helg fram til kl 01.00.

Følg oss på Facebook: Hexagon Nattklubb og snapchat: hex.nattklubb

Åpningstider er fredag – lørdag fra kl 23.00 – 03-30

Aldersgrense 20 år