en_GB
Hold Ctrl-tasten nede. Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Kriseberedskap på telefonen

Brann i et laboratorium, hjertestans på lesesalen eller en brukket fot på fotballbanen - dette er eksempler på mulige uønska hendelser som kan oppstå på et stort universitet. For å være forberedt på slike situasjoner og å kunne løse de best mulig så anbefaler vi alle å sette seg inn hva de skal gjøre ved en krise.

Slik legger du til kriseberedskapsinformasjon på mobiltelefonen din. Slik legger du til kriseberedskapsinformasjon på mobiltelefonen din.

I lenkene lagt ved denne artikkelen finner du informasjon om hva du skal gjøre om en krisesituasjon oppstår, hvor du finner hjertestarter på campus og om brannvernsrutinene ved UiS. Vi anbefaler alle studenter og ansatte å sette seg godt inn i disse. 

Siden kriser gjerne oppstår når en minst venter det, anbefaler vi også å legge kriseberedskapssiden vår som en snarvei på mobiltelefonen din. 

Slik gjør du det: 

1. Åpne www.uis.no/krise i nettleseren på mobiltelefonen din

2. Har du Android telefon velger du: "Legg til snarvei på startskjerm". 

3. Bruker du Apple og Safari skal det dukke opp en boks nederst på skjermen som gir deg samme valg. Hvis ikke bruker du boksen med pil ut nederst på skjermen og velger "Legg til på Hjem-skjerm".