en_GB
Hold Ctrl-tasten nede. Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Studentliga

Studentorganisasjonen Stavanger Studentliga (fotballiga) ble grunnlagt i februar 2016 med det formål å bidra til et aktivt og inkluderende miljø i hele studentbyen Stavanger.

Studentligaen ble startet sent på høsten 2014 og første kamp ble spilt i februar 2015. Antall lag har siden den gang gått fra 10 til over 15 vårsemesteret 2016 dette semesteret. Om man legger til grunn et snitt på 25 spillere per lag, vil studentligaen engasjere omkring 400 studenter gjennom sitt arbeid. Dette er da ikke inkludert eventuelle tilskuere eller deltakere på andre sosiale sammenkomster som gjennomføres internt av lagene som stiller i ligaen.

Stavanger Studentliga har engasjert studenter på tvers av årstrinn, kjønn og nasjonalitet. Det er ikke bare studenter ved UiS som deltar, Handelshøyskolen BI har også deltatt siden oppstarten og er en viktig del av mangfoldet. 

Om studenter har lyst til å være med å spille kan de enten ta kontakt med organisasjonen/linjeforeningen sin og høre om de er med i ligaen. Hvis ikke er det bare å kontakte stavanger studentliga på facebook også kan vi videresende dem til de ulike lagenes representanter.