en_GB
Hold Ctrl-tasten nede. Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

SPE Student Chapter Stavanger

Society of Petroleum Engineers (SPE) er en internasjonal organisasjon med mer en 143.000 medlemmer. SPE har 199 seksjoner og 337 Chapters på en rekke universiteter verden over, hvor SPE Student Chapter Stavanger er en av dem. SPE på UiS er for alle studenter innenfor Det teknisk-naturvitenskapelige fakultet og er gratis for alle som vil være med.

  • To blide studenter med påskesnop.
    SPE er åpent for bachelor- eller masterstudenter ved Det teknisk-naturvitenskapelige fakultet.
  • Student i sumobryterdrakt på stand.
  • SPE-studenter på stand.
  • Fem studenter.
  • SPE-medlemmer.
  • SPE-medlemmer med pokal og medaljer.
  • Studenter i forelesningssal.

Dersom du er bachelor- eller masterstudent innen for Det teknisk-naturvitenskapelige fakultet er du velkommen til å bli medlem hos oss.

Hvordan bli medlem:

(1) Fyll ut skjemaet på denne linken
(2) Gå inn på www.spe.org >> Membership >> Join SPE >> Student >> Velg "Free - 1 Year Membership" og fyll inn detaljene.

Hvorfor bli medlem:

Vi er åpne for de som hovedsaklig ønsker å komme i kontakt med bedrifter i olje-, gass- og energibransjen. Vi holder månedtlige tekniske møter, bedriftspresentasjoner, bedriftsbesøk, quiz og andre sosiale og akademiske arrangementer. I tillegg deler vi ut stipend til studentmedlemmer som har skilt seg ut på UiS. Her kan du lese mer om stipendet.

Vi er også stolte av våre medlemmers innsats i den anerkjente konkuransen PetroBowl. Dette er en internasjonal konkurranse hvor man blir utfordret på tekniske spørsmål som er relevante for industrien.

Bli med i SPE og utvid ditt profesjonelle nettverk! Du finner oss i andre etasje i Pavilijon 4 på UiS (Rett over SiS Sportssenter) hver tirsdag mellom 12:15 og 14:00.