en_GB
Hold Ctrl-tasten nede. Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Høyres Studenter i Stavanger

Høyres Studenter er en sideorganisasjon til partiet Høyre. Forbundet ble stiftet i 1961 under navnet Norges Konservative Studenterforbund.

Logo

Høyres Studenter arbeider for en konservativ fremskrittspolitikk som organiserer studenter ideologisk, sosialt og politisk. Forbundet fremmer konservative verdier i samfunnet generelt og i det akademiske samfunn spesielt. 
Høyres Studenter har lokalforeninger ved alle større studiesteder i Norge. Vi har lokalforeninger i Oslo, Bergen, Trondheim, Stavanger, Tromsø, Agder, Akershus, Buskerud, Telemark og Alta.

Som medlem i Høyres Studenter får du tilgang til et nasjonalt nettverk av liberalkonservative studenter. Du får muligheten til å delta i debatten om forskning og høyere utdanning og du kan bruke både det lokale og sentrale nettverket ditt til å påvirke hvordan din studenthverdag skal se ut. 

Som medlem får du muligheten til å søke om deltagelse på utenlandskonferanser hos mange av våre søsterorganisasjoner i Europa. I tillegg arrangeres det årlige mange ulike seminarer og debatter både rundt om i det ganske land og her i Oslo av sentralleddet. Vi ønsker å belyse de tema som er viktig for deg som student; enten det er studievilkår, forskningspolitikk, utenriks og forsvars-politikk, miljøpolitikk eller helsepolitikk. Fortell oss hva DU er opptatt av slik at vi kan lage en best mulig organisasjon for alle våre medlemmer.

Høyres studenterforbund spiller også en viktig rolle i å forme Høyres forskings- og utdanningspolitikk skal se ut og vi har nær kontakt med Komiteen for Utdanning og Forskning på Stortinget og Høyres sentralstyre. Vil du vite mer om hvordan DU kan hjelpe til og påvirke, klikk deg inn på våre nettsider og ta kontakt.