Vil du jobbe som mentor i Studieverkstedet?

Er du student ved UiS? Behersker du den akademiske sjangeren? Liker du å hjelpe andre? Har du lyst på en spennende og lærerik jobb ved siden av studiene?

Studieverkstedet ved UiS søker nå etter nye skrivementorer.

Studieverkstedet ved UiS driver dialogbasert veiledning i akademisk oppgaveskriving og er et gratis tilbud til alle studenter ved UiS. Som skrivementor i Studieverkstedet vil du inngå i et team der dere alltid er to på jobb om gangen i åpningstiden vår (tirsdager 12-15 og torsdager 14-17). Mentorene deltar i tillegg på arrangementer som Skrivenatt og lignende.

Mentorjobben er betalt, du vil få god kursing og oppfølging, og du vil få kursbevis og attester fra Studieverkstedet. Å være skrivementor er en god og verdifull erfaring å ta med seg videre.

Vi ser etter erfarne studenter som behersker akademisk skriving og norsk språk (min. B2-nivå), gjerne også engelsk. Personlig egnethet vil bli vektlagt.

Send søknad med CV til studieverksted@uis.no innen 16.08.2020.

For mer informasjon om Studieverkstedet, se vår nettside og Facebook-side.