Vil du ha veiledning i Studieverkstedet? Bestill i god tid!

Det har aldri før vært større pågang for å få veiledning i Studieverkstedet ved Universitetsbiblioteket.

De siste ukene har mentorer og ansatte veiledet inntil 20 studenter pr vakt ved hjelp av gruppeveiledninger og ekstravakter. Mange har kommet i grupper for å få hjelp med gruppeeksamener, andre har kommet med hele kollokviegruppen sin, og mange har kommet alene.

Det er veldig gledelig at så mange har oppdaget tilbudet om skriveveiledning, og vi gjør alt vi kan for å hjelpe flest mulig, men vi klarer dessverre ikke alltid å gi alle den tiden de helst vil ha. Derfor er det lurt å planlegge veiledningen godt, og bestille i god tid, helst en uke i forveien.

Det er også mulig å komme på drop in-time. Hvis det er fullbooket, kan vi ikke garantere at du får hjelp, men ofte er det mulig å utnytte tiden hvis noen kommer litt seint eller blir tidlig ferdig.

Studieverkstedet er bemannet tirsdager 12-15 og torsdager 14-17 for skriveveiledning i alle fag og på alle nivåer. Vi har flinke studentmentorer og ansatte som hjelper deg med skrivearbeidet ditt.

Bestill veiledning på studieverksted@uis.no eller kom på drop-in i åpningstiden.

For internasjonale studenter og andre som skriver på engelsk, har vi særskilt tilbud om veiledning med engelskspråklig mentor på følgende datoer:

• Torsdag 8. november
  • Torsdag 15. november