Universitetsbibliotekets åpningstider påsken 2019

Biblioteket på Ullandhaug er betjent første del av påskeuka og påskeaften. Bibliotekets avdelinger er tilgjengelige for selvbetjening som vanlig gjennom hele høytiden.

Biblioteket på Ullandhaug

• Lørdag 13. april: 11-17
  • Mandag 15.april og tirsdag 16. april: Betjent fra 8 til 16
  • Onsdag  17. april:  Betjent fra 8 til 12
  • Torsdag 18. april – fredag 19. april: Ubetjent
  • Lørdag 20. april: 11-15
  • Søndag 21. april – mandag 22. april: Ubetjent

Biblioteket vil som vanlig være tilgjengelig hele døgnet for studenter og ansatte. Dataverkstedet er stengt fra kl.12 onsdag 17.april og åpnes igjen tirsdag 23.april.

Andre avdelinger

Biblioteket i Bjergsted er ubetjent i påskeuka, men tilgjengelig for selvbetjening som vanlig.

Biblioteket på Arkeologisk museum er ubetjent i påskeuka, men som vanlig tilgjengelig for ansatte med adgangskort. Studenter kan låne adgangskort i resepsjonen i museets åpningstid.

På Stavanger Universitetssjukehus er Psykiatrisk bibliotek stengt i påskeuken. Medisinsk bibliotek i 2. etg Syd er betjent mandag og tirsdag fra 10 til 14, onsdag fra 10 til 12. Biblioteket er tilgjengelig for selvbetjening gjennom hele høytiden.