en_GB
Hold Ctrl-tasten nede. Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Fjerne kobling til Zotero før levering

Før du leverer dokumentet ditt bør du fjerne alle koblinger til Zotero. Du gjør det ved å trykke på Unlink Citations i verktøylinja i Word. Når dette er gjort kan du gjøre manuelle endringer i referansene og litteraturlista uten at de tilbakestilles når du trykker på Refresh.

NB! Legg merke til at det er vanskelig å koble et dokument tilbake til Zotero når det er koblet fra! Vi anbefaler sterkt at du har en sikkerhetskopi av dokumentet som fortsatt er koblet til Zotero, og at du kobler fra en annen kopi enn denne. Da kan du jobbe videre med dokumentet ditt dersom det skulle være nødvendig, og fortsatt bruke Zotero.

Skjermbilde fra Zotero