Tore Renberg kommer til Universitetsbiblioteket

Årets bok i Hele Rogaland leser er "Kompani Orheim" av Tore Renberg. Onsdag 17. oktober kommer han til Universitetsbiblioteket for å snakke om hvordan boken ble til og hvorfor den måtte skrives.

Ikke gå glipp av Tore Renberg når han forteller om sin tretten år gamle bok som tar for seg Jarle Klepp og hans ungdomstid i Stavanger på 80-tallet. Renbergs serie om Jarle Klepp er noen av de mest leste bøkene i Norge det siste tiåret, og flere av dem har blitt filmatisert.

Hvis du ikke har lest boken ennå kan du få den gratis på Universitetsbiblioteket. Benytt anledningen til å bli kjent med Stavanger gjennom Renbergs gjenkjennelige skildringer av byen han selv har vokst opp i. Plukk med deg boken i dag, så rekker du å lese den før Tore Renberg kommer 17. oktober kl. 12.15!

Les mer om Tore Renberg og Hele Rogaland leser

Arrangement på Facebook