Sex, kropp og følelser med Tuva Fellman

Tuva Fellman er programleder i Juntafil på P3. 6. november kommer hun til UiS for å ta en prat om sex, kropp og følelser med Anne Marie Lund, leder for Velferdstinget i Stavanger.

Tuva Fellmann har ledet radioprogrammet Juntafil på P3 i mange år. I tillegg er hun utdannet sexolog. 6. november kl. 12.15 kommer hun til Universitetsbiblioteket på Ullandhaug og tar en prat om sex, kropp og følelser med Anne Marie Lund, leder for Velferdstinget i Stavanger. Fellmann elsker å prate om temaet og setter ord på følelsene med en morsom vri!

Ta med deg en venn, eller kom alene. Gratis kaffe til alle! Dette blir en morsom lunsjpause hvor du kan lytte, stille spørsmål og få svar.

Arrangementet er et samarbeid mellom SiS, Velferdstinget i Stavanger og Universitetsbiblioteket.

Arrangemement på Facebook

[Oppdatering etter arrangement: Les referat fra foredraget]

Plakat for arrangementet