Moritz Rabinowitz: Øverst på nazistenes liste

19. oktober forteller Arne Vestbø den sterke historien om Moritz Rabinowitz. Dette skjer i Universitetsbiblioteket på Ullandhaug.

I 2017 skal Hele Rogaland leser dele ut 25.000 gratiseksemplarer av "Øverst på nazistenes liste". Forfatter Arne Vestbø reiser på forfatterturné med foredrag om boken som forteller historien om Moritz Rabinowitz, en polsk-jødisk innvandrer som kom til Haugesund på begynnelsen av 1900-tallet. Han startet opp fabrikker og butikker i Haugesund, Stavanger, Egersund og Kristiansand før han ble tatt av tyskerne og drept i Sachsenhausen.

19. oktober kl. 15 kommer Vestbø til Universitetsbiblioteket på Ullandhaug og forteller den sterke historien om Moritz Rabinowitz. Alle er velkommen. Det vil bli lagt ut et begrenset antall gratis eksemplarer av boka denne dagen.

Arrangement på Facebook

Bilde av Moritz Rabinowitz