Language café/Språkkafé i biblioteket

(English text below) I januar og februar har vi en ny serie med språkkaféer i biblioteket. Kom innom for en kopp kaffe og øv på å snakke norsk sammen med andre!

Bilde fra språkcafeen 2016

(English text below!)

Alle internasjonale studenter ved UiS er velkomne til å delta. Språkkaféen er gratis, og det er ingen påmelding, men vi har bare plass til rundt 40 deltakere. Det kan derfor bli fullt slik at det kan lønne seg å komme tidlig.

Det vil være språkkafé i biblioteket fire tirsdager på rad:

• 24. januar    Kl 17 – 18:30
  • 31. januar    Kl 17 – 18:30
  • 07. februar   Kl 17 – 18:30
  • 14. februar   Kl 17 – 18:30

Hva er en språkkafé?

En språkkafé er en møteplass der deltakerne øver på å snakke norsk sammen i grupper rundt et bord. Hvert bord har en norsktalende gruppeleder som sørger for at samtalen holdes i gang og forklarer vanskelige ord og utrykk.
Gjennom samtaler, spill og en kopp kaffe ønsker biblioteket å tilby trening i norsk i en avslappet og uformell atmosfære. Du må ha litt kjennskap til norsk fra før, men du kan være nybegynner eller mer erfaren – eller noe midt imellom – vi tilpasser samtalene til ulike nivå.

Det er en uformell og hyggelig måte både å bli bedre i norsk og bli kjent med andre. Velkommen!

Er du norsktalende student og har lyst å være gruppeleder? Send oss en mail (lenke til epost)

ENGLISH

Welcome to språkkafé/language café!

The library will be hosting four language cafes starting on Tuesday January 24th 2017. All international students who have some knowledge of Norwegian are welcome to join the language café. This is an opportunity to practice Norwegian together with other students and Norwegians.

The café is free of charge and there is no signing up in advance. Just drop in and practice your Norwegian! There is room for about 40 participants, so you may need to arrive early to make sure you get a seat around one of the tables.

The dates for the language 2017 café are:

• January 24th     At 17 – 18:30
  • January 31st     At 17 – 18:30
  • February 7th     At 17 – 18:30
  • February 14th   At 17 – 18:30

What is a language café?

The language café gives international students a chance to practice Norwegian language in groups with a native Norwegian speaker. Through conversations, games and a cup of coffee the library aim to give students a chance to use and practice Norwegian language in a laid-back and informal atmosphere. As a participant you need to have some knowledge of Norwegian in advance, but you can be a beginner or an advanced learner or something in-between – the conversations can be adjusted to all levels.

Welcome!