Gratis tilgang til JoVE Science Educational Video Library

I disse koronatider gir JoVE studenter og ansatte ved UiS gratis tilgang til deres vitenskaplige videobibliotek.

JoVE (Journal of Visualized Experiments) ønsker å bidra til å holde hjulene i gang i situasjonen vi er i, og har åpnet opp tilgang til sitt Science Education Library fram til 15.juni. Det betyr at både studenter og ansatte på UiS har tilgang til denne samlingen fram til da.

Den består av videoer som kan brukes i undervisning/til egenlæring, og er delt inn i følgende kategorier:

• Core Biology
  • Core Social Psychology
  • Lab Manual
  • Basic Biology
  • Advanced Biology
  • Chemistry
  • Environmental Sciences
  • Physics
  • Engineering
  • Clinical Skills
  • Psychology

Klikk her for å komme til samlingen. Husk å logge deg inn med tilgang hjemmefra først (dersom du ikke har gjort det på forhånd blir du bedt om å logge deg inn, du må deretter klikke på lenken en gang til etterpå).

Spørsmål? Ta kontakt med biblioteket: ub@uis.no

Universitetsbiblioteket er stengt på grunn av koronaviruset. Klikk her for å lese mer.

Klikk her for øvrig informasjon om UiS og koronaviruset.