Digitale læringsressurser fra biblioteket

Du finner gode ressurser på nett om EndNote, Zotero, NVivo, LaTex og Tableau. Biblioteket er også tilgjengelig til å hjelpe digitalt!

Trenger du hjelp med EndNote, Zotero, LaTeX, NVivo eller Tableau? Har du spørsmål om søking etter faglitteratur eller referanser? Universitetsbiblioteket har åpent for digital veiledning på e-post eller via Skype!
Send en e-post til ub@uis.no og spør om det du lurer på, så sender vi deg videre til en bibliotekar som kan hjelpe deg.

Nettressurser:

EndNote

Zotero

NVivo

LaTeX

Tableau

Du kan også få hjelp fra studieverkstedet og Læringsstøttesenteret

Studieverkstedet tilbyr digital veiledning i akademisk skriving.
Klikk her for å lese mer.

Læringsstøttesenteret tilbyr individuell veiledning til studenter som har spesielle utfordringer med studiene.Har du spørsmål eller behov for digital veiledning? Ta kontakt på lss@uis.no

Universitetsbiblioteket er stengt på grunn av koronaviruset. Klikk her for å lese mer.

Klikk her for øvrig informasjon om UiS og koronaviruset.