Koronabiblioteket

Bygg med store glassflater, blå himmel og grønn plen

Begrenset gjenåpning av biblioteket

Biblioteket Ullandhaug er åpent for studenter og ansatte ved UiS. Du kan låne og levere bøker, samt benytte et begrenset antall leseplasser. Veiledning foregår digitalt.

Digital skranke på biblioteket

Biblioteket er nå tilgjengelig i digital skranke hele uken

Savner du biblioteket? Vi er nå tilgjengelig live på Zoom! Digitalt bibliotek er åpent mandag til fredag klokken 12-14.

Illustrasjon av en dame med headsett som står foran en pc

Biblioteket veileder over nett

Biblioteket er tilgjengelig for veiledning over nett. Send oss en e-post, stikk innom vår digitale skranke eller book en veiledning. Ta kontakt så svarer vi på dine spørsmål.

Bibliotekarene er tilgjengelig digitalt

Digitale læringsressurser fra biblioteket

Du finner gode ressurser på nett om EndNote, Zotero, NVivo, LaTex og Tableau. Biblioteket er også tilgjengelig til å hjelpe digitalt!

Illustrasjon av hjerne med forstørrelsesglass

Biblioteket abonnerer på Health Research Premium Collection fra ProQuest

Få tilgang til tidsskrifter innen alle medisinske fagområder.

Hånd holder telefon illustrasjon på åpen tilgang.

Åpen tilgang til e-ressurser

Flere utgivere og forlag åpner for gratis tilgang til sine e-ressurser i en begrenset periode! (Oppdateres fortløpende)

Gratis tilgang til JoVE videobibliotek

Gratis tilgang til JoVE Science Educational Video Library

I disse koronatider gir JoVE studenter og ansatte ved UiS gratis tilgang til deres vitenskaplige videobibliotek.

Grønt tre, foran bygning med glassvindu

Koronabiblioteket

Biblioteket Ullandhaug har redusert åpningstid for henting og retur av bøker. Et begrenset antall leseplasser er tilgjengelig. Vi veileder digitalt.

Arrangement ved Universitetsbiblioteket er avlyst inntil videre

Som et tiltak for å hindre smitte av korona-viruset har vi valgt å avlyse alle arrangementer ved Universitetsbiblioteket inntil videre.

Søk og finn faglitteratur om helse illustrasjon

Finn siste forskning om koronaviruset

Det står mye om koronaviruset i media. Medisinsk bibliotek viser deg en rekke nyttige ressurser slik at du selv kan finne siste forskning og faglitteratur om viruset.