Bilde av Linn Elise Gulliksen

Ny ansatt på Universitetsbiblioteket

Linn Elise Gulliksen er ansatt på Universitetsbiblioteket.

Studenter på biblioteket sett gjennom bokhyller

Universitetsbibliotekets åpningstider i sommer

Betjente åpningstider for alle bibliotekets avdelinger i sommer.

Tre studenter ved en PC i biblioteket.

Innlevering av masteroppgaver i UiS Brage

Alle masterstudenter skal levere sin oppgave til biblioteket ved å selv registrere den i UiS Brage.

Bilde av Springers logo

Nytt fra biblioteket: 16 000 e-bøker fra Springer

Universitetsbiblioteket har kjøpt tilgang til 16 000 nye e-bøker fra forlaget Springer. De fleste fagområder er dekket, og bøkene kan lastes ned til odel og eie!

Bilde av Jan Erik Karlsen

Video av bokpresentasjon med Jan Erik Karlsen

Jan Erik Karlsen presenterte boken «Visjoner for det gode arbeidsliv» i biblioteket på Ullandhaug onsdag 7. februar. Preben Lindøe kommenterte. Dersom du gikk glipp av denne bokpresentasjonen om Arbeidsmiljøloven kan du se den her.

bilde fra studieverkstedet

Studieverkstedet har blitt grønt

Elgen Reidar tar imot deg i døra når du kommer inn i Studieverkstedets nye lokaler i underetasjen i Universitetsbiblioteket. Nå kan studentene gå barbeint i gresset, krype sammen i en hengestol eller la blikket flakke over bjørkestammer og fargerike småfugler mens de får veiledning i skriving av våre erfarne skrivementorer.

Skjermbilde fra ny versjon av Oria

Ny versjon av Oria

En ny versjon av bibliotekets katalog Oria er lansert.

Bilde av Julie Hoel

Ny ansatt på Universitetsbiblioteket

Julie Hoel er ansatt som spesialbibliotekar på Universitetsbiblioteket, med arbeidssteder Ullandhaug og Medisinsk bibliotek på SUS.

Logo Kildekompasset

Revidering og forbedring av Kildekompasset

Kildekompasset har blitt oppdatert.

Bilde av Spisekroken

Velkommen til Spisekroken i biblioteket!

Studenter har ønsket seg flere fasiliteter i biblioteket, og nå står endelig Spisekroken klar!