Comenius Internasjonal Uke 2018

Er du nysgjerrig på utveksling? Vil du prøve det i én uke? Da bør du vurdere Internasjonal Uke våren 2018!

Har du lyst å bruke en uke av utdanningen din neste år i utlandet? Har du lyst å bruke en uke av utdanningen din neste år i utlandet?

Som barnehagelærer/grunnskolelærer-student kan du bytte ut en uke av studieforløpet ditt med en uke ved et annet universitet som UiS har samarbeid med. Internasjonal uke organiseres litt forskjellig på de ulike universitetene, men alle innebærer aktiv deltakelse i pedagogiske opplegg. Det legges også opp til praksisbesøk. Det varierer litt om hovedfokus er på skole- eller barnehagebesøk.

En studieuke i et annet land gir deg mulighet til å få et lite blikk inn i en annen lærerutdanning og aktuelle pedagogiske tema. I tillegg gir samtaler og diskusjoner med studenter og lærere fra andre land mulighet til praktisering av språklige ferdigheter. Deltakelse i «Internasjonal uke» gir også et godt grunnlag for å velge et studieopphold over lengre tid senere i utdanningen.

Studieuken avsluttes med et diplom som bekreftelse på deltakelse. Deltakelsen i studieprogrammet er som regel gratis, du betaler selv for reise og opphold, men Fakultet for utdanningsvitenskap og humaniora vil gi et reisetilskudd på 1500 kroner. Merk at det ikke vil være mulig å reise i eksamens- eller praksisperioder. For nærmere opplysninger, se informasjonen gitt av de ulike studiestedene.

For våren 2018 er det mulighet til å delta på internasjonal uke i Belgia, England, Nederland, Spania, Sverige, Sveits, Tyskland og Ungarn. Hvilket studiested og ukeprogram som er aktuelt for ditt kull vil bli kunngjort i CANVAS.

Interessert?

Ta kontakt med Inger Marie Øglænd (studiekoordinator) for mer informasjon.
Kontor/romnr: HL K-210
e-post: inger.m.oglend@uis.no

Påmelding:

Elektronisk påmelding finner du på Canvas under ditt emne, i kunngjøringer.
Søknadsfristen er 06.11.2017