Book leseplass på biblioteket Ullandhaug

Studenter ved UiS kan booke leseplasser på biblioteket Ullandhaug. Ansatte ved UiS og eksterne lånere kan benytte egne leseplasser i skrankeområdet. Disse krever ingen bestilling.

Read in English

Biblioteket Ullandhaug er delvis gjenåpnet med begrenset åpningstid.

Ved opphold i biblioteket ber vi om at du tar hensyn til smittevern.
Det vil være anledning til å hente og returnere bøker, samt bruke printere. Du kan også sitte i biblioteket å studere, men på et begrenset antall plasser.
Studenter ved UiS kan booke leseplasser i TimeEdit.

OBS: Du mister din booking etter 30 minutter dersom du ikke møter opp. Vi oppforder alle til å avbestille tiden din dersom du ikke har anledning til å møte opp.

Kart over leseplassene i biblioteket.

Regler for opphold i biblioteket:

• Bruk kun tilgjengelige plasser, respekter skilting og ikke benytt områder som ikke er i bruk.
  • Ta med egen PC eller Mac hvis du skal arbeide. Kun utvalgte PCer til bruk for utskrift og søk etter bøker vil være tilgjengelig.
  • Bruk tilgjengelig desinfisering til å vaske leseplass før du tar den i bruk
  • Vennligst forlat leseplassen innen reservert tidspunkt
  • Rydd plassen etter deg
  • Følg til enhver tid gjeldende smittevernregler angitt fra myndighetene.