LU 12/19-3: Dataverkstedet: Informasjon om universitetsbibliotekets nye storsatsing. Åpningsuke og heldagsseminar om kreative læringsmiljø.

Orienteringspunkt

Dataverkstedet - Universitetsbibliotekets nye storsatsning.

Dataverkstedet er et helt nytt rom som bygges i 2.etasje i Kjølv Egelands hus, rett over kantina. Dette er en del av Universitetsbibliotekets satsing på digitalisering og databehandling. Dette er en satsing som læringsmiljøutvalget har ivret for, og utvalget har sterkt bejublet denne satsingen fra Universitetsbiblioteket.

Du finner mer informasjon på Dataverkstedets nettside.

Dataverkstedet åpner i uke 8, 18. - 22.februar 2019, og Universitetsbiblioteket inviterer til en heidundrende åpningsfest:

ÅPNINGSFEST

Mandag 18.februar kl 12

Bli med på åpningsfest med velkomsttale, snorklipping og matservering.

Kom innom, ta en kikk og se hvor fint Dataverkstedet har blitt!

Universitetsbibliotektes program for åpningsuka foreligger i norsk og engelsk språkdrakt.

Sammen med åpningen av dataverkstedet vil det startes opp workshops der fokuset er rollen data og informasjonsteknologi har i læringsmiljø og kompetansebygging. Denne satsingen starter med et seminar den 19.02.2019:

The importance of learning environment for creativity, innovation and health

Seminar held by the committee for learning environment (Læringsmiljøutvalget) at the University of Stavanger (UiS) and the Stavanger University Library.

Time and place: 19.02.2019,  10:00 - 15:15, Data lab, KE A-259.

Sign up here. Deadline for signing up is 13th of February.

Read the full programme at the seminar's webpage.