#Metoo-forelesning med Paula Holcomb

Velkommen til forelesning om #metoo med den amerikanske dirigenten Paula Holcomb. Holcomb oppfordrer til åpenhet, og forteller om sine personlige erfaringer, og hvordan stillhet styrker gjerningsmennene.

Fakultet for utøvende kunstfag inviterer studenter, ansatte og gjester til forelesning om #metoo 12. oktober kl. 13.00 i Lille konsertsal. I forelseningen #metoo - silent no more, vil Paula Holcomb fortelle fra sine personlige erfaringer gjennom en lang karriere som dirigent. Holcomb oppfordrer til åpenhet rundt temaet, og legger vekt på at om man ikke snakker om overgrep og trakasering styrkes gjerningsmennenes posisjon. Som Holcomb selv sier det: Det er på tide å bryte stillheten og snakke om endring!

Paula Holcomb er svært ettertraktet som dirigent, og har dirigert orkestre i 42 stater i USA, Sør-Amerika, Australia, Asia, Mexico, Europa og Canada. Hun har presentert Conducting Symposiums i Canada, Sør-Amerika, Australia, Asia, Europa og USA. Holcomb har tidligere spilt for Des Moines Symphony og vært leder for Iowa Music Educators Association.

----------------------------------

Welcome to an open lecture with conductor Paula Holcomb. The lecture #metoo: Silent no more will include Holcombs personal experiences from a long career as a conductor, and example of how silence empowered the perpetrators. Rather than demeaning, depowering and destroying women’s careers, it is time to break the silence and talk about change!

Paula Holcomb is highly sought after as an adjudicator and guest conductor, Dr. Holcomb has conducted bands and orchestras in 42 states, South America, Australia, Asia, Mexico, Europe, and Canada. She has presented Conducting Symposiums in Canada, South America, Australia, Asia, Europe, and the United States. Dr. Holcomb is former assistant horn of the Des Moines Symphony and past president of the Iowa Music Educators Association. Recently, she was presented with the A. Frank Miller award from Kappa Kappa Psi, served on the Council and Artistic Planning Conference Committee for the World Association of Symphonic Bands and Ensembles.

Lille konsertsal, Bjergsted 1, Stavanger.

Gå til Facebook-event.

#Metoo-forelesning med Paula Holcomb

Paula Holcomb er verdenskjent dirigent, og kommer til Bjergsted for å fortelle om sine personlige erfaringer knyttet til #metoo